fulya_kaya size de çok geçmiş Allah acil şifalar versin. Bayramdan önce nefroloji perinatoloji ve diyetisyene gittim şu anda tahlillerim temiz bir sorun yok. Nefroloji bana göre protein kaçağı yok dedi ama ayda bir kontorole çağırdı evde 24 saatlik idrar biriktirip öyle gel dedi. Diyetisyende şu anda normal diyet yazdı ama tahlil sonuçlarına göre listeyi değiştirecekmiş.perinatoloji de 15 günde bir kontrole çağırdı. Ben ilk oğlumu 40 haftalıkken kaybettim o yüzden beni biraz daha fazla takip ediyorlar. Bebek gelişimi iyi olduğu an alacaklar. Benim proteinde bundan dolayı yaptıkları gerekli gereksiz tahlillerde çıktı benimde bir şikayetim yoktu. Böbrek ultrasonun bebeğe bir etkisi yok için rahat olsun korkma sakın. Benim protein değerlerim diyetle düştü diyetine uyarsan bir sorun olmaz inşallah çünkü bunun ilaçla bir tedavisi yokmuş sık kontrol ve takiple devam edeceğiz çok sık hastanelere gidip takip olacağız bizim için zor olacak ama inşallah yavrularımız sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bütün sıkıntılarımızı unuturuZ