sinber Busbus58 kızıma hamileyken de şuan oğluma hamileyken de ekşi tuzlu şeyler yiyebiliyorım canım cinsiyetle alakası yok
muhendisanne1 Busbus58 bende aynı durumdaydım ki inanmıyorum ye ekşiyi doğur ayşeyi vs çünkü kimsede tutmuyor tutanda da yüzde 50 olasılık var ya kız ya erkek 😂 ben limon bağımlısı haline gelmeme rağmen cinsiyetimiz erkek 😇
Mircet Busbus58 ekşiyle alakası yok bence hamileliğimin ilk aylarında kavanoz kavanoz çikolata yedim ve kızım olucak tatlısuda hiç sevmeyen biriyim hiç bir çikolata markasını bilmem
Berra20 Busbus58 alakasi yok canim ya . Bnm canm surekli tatli istyordu. Minnos kizimiz olck insallah
Plump27 Busbus58 aslında alakası yokmuş cinsiyet ile ama ben tuzlu ekşi erik limonlu yaprak sarması turşu gibi ekşi ve acı şeyler canım çekti yedim. erkek dedi doktor.
Nzdla Busbus58 canım ben 5 aylığa kadar ekşi yedim şuan 8ayligim halaaa eksiyi seviyorum ama kızım olacak😊
lyl3006 Ben bütün limon turşu yiyip şalgam falan içiyordum hep içim yanıyordu ekşi istiyordum kız olduğunu öğrendik bilmem bağlantısı var mıdır 🤔
Aozge01 Busbus58 ekşi ve acı yiyorum sürekli tatlıdan tiksindin bindebir canım isteyince en hafifinden kızım olacak 🥰🐣