Busbus58 ilk oğlumda hep tatlı yedim deli gibi hemde. Bu gebeligimde hep ekşi yedim tatlıdan tiksindik aklıma gelse bile soluğu wc de alıyordum o kdr yani. O yüzden kesin bu kız diye odaklandim 😂 anladım ki hurafemis doktorumuz yüksek ihtimal erkek dedi 🙈😍

Busbus58 oğluşum olcak inş 👼🏼hala ekşi yiyorum aynı günde bol limonlu soslu kek ve limonata içebiliyorm her sabah ekşi erik marmelatı ohh 😅

Busbus58 hep eksi yedim turşu filan çok yiyordum kız beklerken sonuç ERKEK 😂😂yani o ekşi tatlı alakası yok maalesef 😂

Ben cok eksi yedim, kızım olucak Allah izin verirse 😍

Busbus58 ilk 2 ay limon ekşi erik yedim kızım oldu 💗 şimdi de tam tersi çikolata tatlı cnm istedi hep hayırlısıyla erkek bebek bekliyoruz 💙
ama tam tersi de olabiliyor yakın arkadaşım limon ekşi yedi oğlu oldu mesela 😇

Tatlıdan inanılmaz tiksindim düşününce bile midem bulanıyor hamile olduğumu bilmeden bile canım çağla çekmişyi de annem memleketten göndermişti sonrası da hep ekşi yedim sonuç erkek 💙

Busbus58 çok ekşi yerdim tatlıdan midem bulandırdı böyle limonu tam tam yerdim cinsiyet kız olur dediler ama erkek oldu 😂

urazaslan arkadaşlarım videoya çekmişti beni limon yerken sanırsam 5 tane filan yedim tuzu atıp atıp 😂😂 rabbim gönlünüze göre versin 🥰