Gozdeozel-34 Sürekli halsiz ve uyku sorunu yaşıyorum normal mi acaba? Hep yatıp dinlenmek istiyorum fazla ayakta durunca başım dönüyor midem bulanıyor.
Muuciizeemm Gozdeozel-34 bende aynı sekildeyim birde progestan kullanıyorum onunla başım daha çok dönüyor ama buna şükür
Byzaoz Gozdeozel-34 normal canim. Benim ilk gebeligim hic uyku sorunum olmadi gündüz hic uykum falan gelmedi ama cok fazla mide bulantim oldu iki ay surekli kustum gün boyu buda beni ac ve halsiz bıraktı simdi yeni yeni toplaniyorum insallah. Bulantilarim hafifledi. Annelerin hakki odenmez dediklerini insan hamile olunca daha iyi anliyor Allahim sag salim kucagimiza almayi nasip eylesin bu durumlar gecer.
duygufd Gozdeozel-34 İlk haftalarda ben de öyleydim hatta her gün gündüz 1-2 saat uyuyordum. 15 den sonra normal enerjim geri geldi :)
Nermin1002 Gozdeozel-34 ben 14. Haftadayım hala geçmedi o halsizlik uykusuzluk hiç bişey yapmama isteği sanırım hiç geçmeyecek 😁
Gozdeozel-34 Allah’ıma şükürler olsun nasip etti böyle güzel bir duyguyu ama insan böyle olunca korkuyor sanki bir şey olacakmış gibi
aezgi Gozdeozel-34 canım gayet normal ben 18 haftalığım ilk haftalarda kafamı kaldıramazdım sabah uyanırdım 1 saat sonra kalkabilirdim yataktan ayaklarımın ağrısından kalkamazdım bas ağrısı icin sıcaklar da cok etkilyor zamanla düzelir ☺️
Busbus58 Malesef bende öyleyim hamile gibi değilde sanki dermanı olmayan hasta gibi hissediyorum enerjim hiç yok sadece uyumak istiyorum
melikeaynrr 12 hafta olcaz 12 haftadır parmağımı kaldırcak halim yok bide ikinci hamileliğim ilkiyle alakası yok 😒😅
Gozdeozel-34 Allah hepimize kolaylık versin. Sonunda onları kucağımıza sağlıklı bir şekilde almak varsa çekilen her çileye değer. Ama bazen korkmuyor değilim. Sanki bir şey olmuş gibi hissediyorum kendimi 😊
edalianne yaaa bende var panda gibiyim bi o koltuğa bi yatağa düşüyorum. su içmem, yemek yemem gerekmese hiç kalkmıycam umarım normaldir
Nehirr88k Gozdeozel-34 ben 🙋🏻♀️ halsizlikten dogru düzgün işimi yapamaz oldum baş agrisi mide bulantisi ama bunada şükür tabi Rabbim mucizemi nasip etti daha ne isterim 🙏
Tugba111 Bende bu başlığı arıyordum 7. Haftaya gireceğiz o kadar yorgunum ki çişim gelmese 15 saat aralıksız uyurum heralde. Kaçıncı hafta geçecek acaba o kadar yorgunum ki midem bulanıyor kusamıyorum mecali yok sanki vücudun kusmaya 😂