eddaaa Daha önce erken dogum yaptım, progestan verdiler bu hamileligimde nekadar kullanmalıyım acaba bir zararı olurmu bebeğime. Erken dogum riskini azaltıcaksa doguma kadar kullanmakta sorun degil. Siz nekadar kullandınız anneler?
Canimannem eddaaa Ben 2 kimyasal gebelik gecirmistim. Doktorum bu gebeligimde 12. Haftama kdr kullandirdi. Sonradan da servikay yetmezlik sorunum çıktı. Simdi 33. Haftadayim hala kullaniyorum. Doktorum bir zarari olmadığını , aksine düşüğü önlediğini belirtti.
ecembugra53 eddaaa ilk üç ay kullanmıştım şakın ilacı bırakma Rahmi güçlendiriyor bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor
Aloneanqel eddaaa ben 12. Haftama kadar kullandım. Sonra doktor bırak bu kadar kullandığın yeterli , artık gerek yok dedi
Tubasahra eddaaa Bende 12. Haftada başla dedi 1 gün sabah akşam ictim başımı dönderdi sizdede oldumu ?Erken doğan kızım 21 aylık ve emiyor reçetede emzirirken içmeyin yazıyor onu memeden kesmem lazım devam etmem icin ama bı sure vermedi bana
Serifeemadenn Ben ilaci yutarak kullanıyorum 8. Haftamdayim ama son 3 gündür içemiyorum kusuyorum doktorum ic dedi ama olmuyor bi zarari varmi icmesem?
eddaaa Serifeemadenn Vajinadan al canm, ben gece uyımadan once yerleştiriyorum, sabah bi yan etki falan görmüyorum. Ama mide ilacı erittikten sonra aalgıladıgı icin vajina daha iyi direk gidiyor😌
Bebek-geliyor Serifeemadenn merhaba ben 13. Haftadayım gebelik başından beri sabah akşam vajinal kullanıyorum. İçemediğinizde vajinal kullanın bir zararı yok doktorunuza da danışabilirsiniz.
Fadimehnk eddaaa siz de de sarı renk akıntı oluyor mu ben fitil uyguladıktan sonra sanki ilaç geri çıkıyor gibi sarı renk akıntı çıkıyor
ecembugra53 eddaaa yok korkma sen. Ol bol dinlen suyunu iç kendine dikkat et uzan cok yorma kendini 😊😍
Elifkzlcn eddaaa Erken sebebiniz nedir benimde ilk dogumum 29 haftada oldu oglum bir ay kuvezde kaldi 2. Hamileligim 12 haftasindayim doktor surekli kullanicagimi erken dogum riskinden dolayi soyledi