SILA_1 kızlar hindistan cevizi yağı aldım çatlaklar çıkmasın diye nasıl kullanıcam ve kullananlar varmı
Tbmr135 SILA_1 Lierac çatlak önleyici jeli tavsiye ederim 39. Haftamdayim hiç catlagim olmadi . Kalçalarimda çatlaklar vardi onlarda kalmadi Lierac sayesinde . Benim icin mucize bir jel
minnakmina Busu dogumdan sonra her akşam çatlak olan yerlerinize hakiki nar çekirdegi yagı sürerseniz geçer sürmeden önce yıkamanız lazım yagın üstüne sürmeyin birkaç ay düzenli kullanınca geçiyor
1994ozg minnakmina sürmeden önce neyi yıkamamız lazım neyin üstüne sürmeyelim ben tam anlamadım canım bi özetler misin 🥰
Kelimeleringucu minnakmina ahh, Allah razı olsun canım , karnım küçük olmasına rağmen baya bir çatladı, dert ediyordum kendime, çok sağol☺️🤲🤲
minnakmina Busu ahh canım sen benimkini görseydin bu asla düzelmez derdin ben yarıda bıraktım ama baya geçti şimdi yine hamileyim dogumdan sonra tekrae başlayacam
cigdemoktav Ben kullanıyorum Hindistan cevizi yatmadan akşam üzeri sürüyorum göbek meme kol popo çatlak olabilecek her yere doktorum demişti , sabah ise krem kullanıyorum şuan bişeyim yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor 🤷♀️İnşallah olmaz tabi 🤭
minnakmina 1994ozg bugün karnına sürdün yarın karnına sürmeden karnını yıkayıp öyle sürmen lazım yani nereye süreceksen temiz olması lazım yagın üstüne yag sürme
1994ozg minnakmina he anladım canım teşekkür ederim ufak çatlağım oluştu doğumdan sonra etkiliyse kullanayım teşekkür ederim🌸
minnakmina Kelimeleringucu ne demek canım pahalı kremlere para vermektense böyle daha ucuza geçirebirlirsiniz