Ygmrymn Kızlar tüp bebek tutar ya da tutmaz, tutar düşük olur bir şey olur. Ümidinizi kaybetmeyin. Benim de iki yumurtalığımda çikolata kistim vardı beşer cm lik. 2 yıl uğraştık tüp bebeğe başlıycağım ay gebe kaldım çok şükür 35 haftalık hamileyim 🌸
Taze_hamis Ygmrymn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzummmm inşaAllah benimde sağlıklı gebelik geçirmem ve sağlıkla bebeğimi kucağıma almam nasip olur tüp bebek vesile olsun inşaAllah bana ❤️
Taze_hamis Hppymm-3 canım çok teşekkür ederim duan için 🤲 rabbim inşaAllah nasip eder 😞 maddi manevi çok yıprandım 3 yılda 😞 inşaAllah rabbim yüzümü güldürür ve maddi tarafını unutmuş olurum iyi ki denemişim tüp bebeği derim 🤲 her şeyin hayırlısı 🤲
Taze_hamis Hppymm-3 canım bişey daha sorabilir miyim ? Kaç yumurta oluşmuştu tüp bebekte ? Benim şimdi takip ediliyor ama az yumurta var gözüküyor bazılarının 15 16 tane yumurtası oluşuyor okuyorum burda bende sadece 6 yumurta oluşmuş çikolata kisti olan tarafta hiç yumurta oluşmamış 😞
Hppymm-3 13 yumurta vardı kuzum ama 9 tanesi kaliteliydi ve onlar dollendi.. sen hiç stress yapma isterse 1 tane olsun ama kaliteli olsun.. zaten çok yumurta olması iyi bişey değil ki sonrasında ohss riski oluşuyor bir ay daha dinlendiriyolar vs.. hiç stres yapma az olsun kaliteli olsun bol bol güzel güzel besinler ye ama nolur stress yapma en büyük düşmanımız:(((
Hppymm-3 Taze_hamis insallah canım benim duamdasin rabbim içine İnşirah ferahlığı versin.. Dualarında olmak dileğiyle :))
Hamilebirben8 Taze_hamis merhaba canım bende de çikolata kisti vardı 3 senedir gebe kalamadım 2 kere aşılama oldu adet olmayı bekliyorum tüp bebeğe başlamak için şuan görünen kistim yok ama içeride anotomiyi bozmuş ve yapışıklıklar oluşturmuş inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Taze_hamis Hamilebirben8 tek taraflı mı kistin canım ? Bana aşılama önermedi doktorlar canım şansım çok az diye 😞 2,5 cm çikolata kistim. Ve sadece 5 yumurtam olgunlaşıyor şuanda 😞 çok korkuyorum. Çikolata kistinin olduğu tarafta hiç yumurta oluşmamış 😞 ben kendiliğinden 2 kez gebe kaldım ikisinide kaybettim. Tüp bebek inşallah tutar ve tuttuktan sonra inşallah gebeliğim devam eder 😞😞 sende kaç yumurta oluyordu? Çikolata kistimin olduğu tarafta yapışıklıklar olmuş benimde yumurtalıklara yapışmış kist o yüzden o tarafta yumurta yok hiç 😞
Eva41 Taze_hamis ben canım 4 cm çikolata kistiyle tüp bebek yaptım ve şuan oğlum doğdu kucağımda 2 aylık😍
Taze_hamis Eva41 ayyy canım allah evladınla uzun ömürler mutlu ömürler nasip etsin . Bana da nasip eder inşallah allah 😞🤲🤲 kaç yumurtan oluşmuştu kuzum tüp bebek sırasında ? Benim sadece 5 yumurtam oluşuyor çok korkuyorum herkesin 15 20 yumurtası oluşurken benim sadece 5 😞
Eva41 Taze_hamis canım benimde 4 yumurtam oluştu 3 ü tuttu 2 si yerleştirildi biri donduruldu ikisi tuttu ilk başta ikizdi sonra biri gelişmedi malesef öyle 10-15 boşver hepsi fos çıkanlar oluyor önemli olan kalitesi
Fundai Taze_hamis Hiç korkma benım 4 yumurtam olustu 2si tuttu. sonra o 2sı de donduruldu yumurta toplama zamanı et benı tespit edıldı onların alınması gerekti. bı dahakı ay onlar alındı sonra 1 ay daha bekledık transfer yaptılar dondurulmus embrıyoları 2 sınıde. cok şükür hamileyım .
Taze_hamis Fundai yaaa gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun umut oluyorsunuz bana 🤲 inşallah benimde kaliteli yumurtalarım olur 🤲 burdan hamile haberimi veririm 9 ay sonra da doğurdum diye haber veririm inşaAllah 🤲🤲 rabbim her isteyen hakeden herkese evlat versin inşaAllah 🤲🤲🤲🤲