Sumru Yenidoğan için nasıl bir yatak tercih edilmeli bu konuda kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim 🙏 hangi marka ve nasıl bir yatak almalıyım
Cidadmr Sumru ben park besik tercih ettim çünkü eşim işi gereği taşınan bir aile olucaz ve en rahatı da park beşik marka olarak da e bebekten aldık Kraft Calipso tercih ettik
EdanurZ Sumru ben dün aldım canım cicikonun park beşiğini gayet güzel sallanabiliyor da katlandığında yer de tutmuyo kurulumu da çok basit tekerleği de var ve hafif
ipkklmn Sumru güle güle sağlıkla kullanın inşallah. Park yatak alırken “döşek” olarak pamuk yatak tercih ettim orta sertlikte kendinden sıvı geçirmez alezli kılıfı var kirletince çıkarıp yıkanabiliyor 150tk gibi bi fiyata aldım. Marka bir ürün almak istemedim bütçeden dolayı.
Arinna Sumru Annemlere park yatak kendi evime de anne yanı ahşap beşik aldım. Park yatağı boşa almışım. Hiç sevmedi. Bende sevmedim. Hava almıyor etrafı çevreliyor hiç beğenmedim. Ahşap beşiğimizi çok seviyor. Kenarlı vs. İlgisini çekiyor. Bakıyor bana sürekli uyandığında beni görüyor. 3 buçuk yaşına kadar kullanılıyor ayrıca.
Sumru Cidadmr yok bende park beşik tercih ettim bende kraft calipso2 aldım model olarak da içine hangi marka yatak almalıyım yatak nasıl olmalı özellik olarak onu sordum aslında 😂
Ecenaz345 Sumru Yataş kraft park yatak baya iyi e bbkten almstm bn cck ters dönse bile boğulmayı engellyo hava alma özelliği terletmme özelliği ve daha bi kc ozellikle daha var ama htrlmyorm
askdunyam Sumru aynı yatağı aldık içine araştırmalar sonucu https://ty.gl/bveg5kk bunu aldık güzel geldi bakalım kullanmadık daha ama ucuzlamış fiyatı düşünürseniz
Seyma1407 bburcu bende sizin aldığınız elele park beşikten almayı düşünüyordum da neden beğenmediniz acaba ?
Tuos2306 bburcu bende aynısını aldım ve yatagınıda kullanıcam. Zaten ben reflü yatağınıda koydum içine uzunca bi süre onda yatırıyorum sığmayınca kaldırıyorum ve içinde gelen yatakta şimdilik iş görür:) belki yatagın altına bir battaniye sererim reflü yatagını kaldırınca. Ekstra bi yatak almayı düşünmüyorum şuan :)
Elisss4016 Sumru trendyolda bedtex siye bir markanın park yatak için yatak süngeri var onu tercih edebilirsiniz bana da bir arkadaşım önermişti aldım
Sumru ipkklmn amiiin inşallah çok teşekkür ederim 😌yenidoğan için pamuk yatak önermiyorlar ya bebeğin kemikleri gelişmediğinden yatakta çökme oluyormuş diye
ipkklmn Sumru genelde visco,sünger,lateks gibi yataklar hakkında bilgi gördüm bi pamuk yatak hakkında bulamamıştım, orta sert aldığım için insallah öyle bi durumla karşılaşmam olmadı değiştirirz yapacak bişey yok 🙂
Sumru Arinna bizim bir ayağımız İstanbul’da bir ayağımız Bursa’da olduğu için benim için önemli olan özelliklerden biri katlanabilir taşınabilir olmasıydı o yüzden park beşik tercih ettik 😍 ama içine hangi yatağı alacağımıza karar veremedik yenidoğan için yatak önemli çünkü
Byzaoz Arinna ahsap besik bende cok beğeniyorum kullanislimi nasil. Kucuk gibi gözüküyor 3yasa kadar kullanilir mi?
Sumru ipkklmn inşallah valla neyi alacağımızı şaşırdık bütün ürünlerde olumsuz bir yazıyla karşılaştık
bburcu Seyma1407 beşik mükemmel çok kaliteli gerçekten. Ama içine gönderdikleri yatak sünger resmen çok ince
Bvzzz Sumru araştırmalarım sonucu en sağlıklısı sünger yatakmış bende yataş sünger yatak tercih ettim
Sumru Bvzzz kullandınız peki yoksa ? sünger yatak nasıl özellikleri neler hava alıyor mu yumuşak m sert mi
Hayat2706 Yün yatak olmaz mı içine bende Kraft park beşik aldım , ama içine yün döşek tarzında yaptırmayı düşünüyorum yün daha sağlıklı olmaz mı
DlgluSeyda Hayat2706 babam 35 senelik Yorgancı olduğu için fikrimi söylemek istedim yün çok sağlıklı fakat bebeklerde tercih edilmiyo. Yün ne kadar kaliteli olsada nevresimden çok çıktığı için sorun oluyo. Bebekler için en çok tecih edilen pamuk yataklar oluyo :)
Bvzzz Sumru kullanmadım henüz sertliği orta sertlikte kumaşı pamuklu yataş İn kini aldım umarım memnun kalırım