Gizemito Merhaba Güzel Anneler, Gümüş kapağı trendyol dan alacağım. Ancak birçok çeşidi var ve farklı farklı fiyatlar hiç anlamıyorum farkları nelerdir? Alan, bilen, kullanan var mı? Aydınlatabilir misiniz beni 🐣🙊
Lazanne Gizemito hepsi aynı işlevi görüyo sadece markadan dolayı fiyat farkı var kendi orjinal markası 350 lira. Xl olanlar diğerlerine göre pahalı. Kimisi 999 ayar olması gerekiyo diye normal olan 995 ayardır ama internetteki yorumlara baktğm zaman 995 ayardan da 999 ayardan da herkes memnun fazla uçuk fiyatlı bi ürün almaya gerek yok diye düşünüyorm benim baktıklarım da 100 ile 150 arasında değişiyo birine karar verip alıcam.
Gizemito iremss Farkları ne acaba 🙄 Büyüklüğü küçüklüğü mü farkediyor ki? Teşekkür ederim paylaşımınız için 🤗
iremss Gizemito bazılarında xl falan yazıyo o boyutu bazısı da gümüş ayarı 925 999 gibi bendeki 925 olması lazım memnundum
etugce Gizemito bende silverettw var hiç başka krem kullanmam gerekmedi ki oğlum üst deriyi koparmıştı memenin alrttan beyaz doju görünüyordu kendi kendine kapandı, en önemli detay içinde nikel olmamalı nikel hem bebeğe alerji yapabilir hem de size onun dılında alaşım olacağı için aldığınız şey değerini düşürür