Merveanl Herkese merhaba.. bugün tam 16 haftalık oldum ve cinsiyetimiz belli oldu.. oğlumuz olacak Rabbim nasip ederse🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️ Sizlerle de paylaşmak istedim , dilerim bekleyen tüm anneler bende dahil sağlıkla yavrusuna kavuşur..🙏🏻🙏🏻🙏🏻👼🏼
Beyzaemir Merveanl Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin bende 17. Haftayım göstermiyor bebeğim ☺️
Laylaaaa121212 Merveanl Rabbim sağlıkla kucagına aldırmayı nasip etsin canım.. erkek belirtileri var mıydı? Kıllanma göğüs büyümesi hassaslaşması veya rahat bulantısız hamilelik ??
Aslim22 Merveanl ay cnm benim gozun aydin bende 16+6 gunlukken ogrendim crsamba gunu benimde oglum olucak hayirlisi ile Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu 🤗🙏🏻❤️
Merveanl Beyzaemir çok teşekkür ederim, size de kucağınıza almak nasip olsun insallah..🙏🏻 Kafanızı karıştırmak istemem asla çevremden şahit olduğum kadarıyla kız bebek kendini çok geç gösteriyor 😍 Rabbim hayırlısını nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merveanl Laylaaaa121212 amin çok teşekkür ederim.. yok en basından beri saydığınız belirtiler yoktu hatta tam tersi bulantı sabahları çok yaşadım .. hep erkek diye hissetmiştim yanılmadım 👼🏼♥️🙏🏻
Gamzemesee Laylaaaa121212 merhaba killanma derken genele olarak vucut killanmasimi yoksa sadece gogustemi benim karnim yagli oldugundan yaklask 5 haftada 3 kere gitmeme ragmen ne cinsiyet hakknda bisey dedi nede fotograf verdi sadece bi kere 12.haftada kiza benziyo demisti saydklarnzn hepsi var o kadar hizli uzuyoki aldgm yerler 2 gunde almams gibi falan
Merveanl Aslim22 çok teşekkür ederim sizinde gözünüz Aydın olsun sağlıkla doğsun yavrularımız insallah 🙏🏻♥️
tugbaayaz Merveanl bizde tam 16 da oğlumuzun olacağını öğrenmiştik 💙 şimdi 38+2 olduk rabbim nasip ederse salı günü kucağıma alacam bal kuzumu 🙈🥰 sağlıcakla kucağına al inşallah canım 😊
Merveanl tugbaayaz aminnnn insallah bana ve bekleyen herkese nasip olsun🙏🏻♥️ Sağ Salim gelsin yavrunuz insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻👼🏼