Emirinannesiiiiiii Kızlarr geçmek bilmeyen son günler iyice bunaltan sıcaklar 🤦🏽♀️😫 nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum, ağrımayan bir yerim de yok denecek kadar az ☹️ sizde durumlar nasıl
Busraa78 Emirinannesiiiiiii benimde son 8 günüm kaldı aynı durumdayım valla. Heran bişey olcak acil doğuma gircem diyede korkuyorum. Günümü almışken rahat rahat gitmek istiyorum.
derinozkayaa Emirinannesiiiiiii son 6 😍 baş agrısı bel agrısı kalça agrısı biri gidip biri geliyor ama tabi dayanılmayacak acılar degil inşAllah hepimiz sağ salim kucaklarız canım 🤲🏻
MommyyToBe Emirinannesiiiiiii son 20💙 hiç uyku yok ve sıcaklar mahvediyor insanı artık doğursak da rahatlasak diyorum🙄hepimiz sağlıkla kavuşalım da inşallah😍
Emirinannesiiiiiii Plates topu aldırdım birkaç hareket yapıyorum, squat yapiyorum, şuan 2 cm de açıklığım var ama babamısn.demiyor inatçı oğlum😁 @Busraa78 ,@Betim @derinozkayaa
derinozkayaa Emirinannesiiiiiii ooo erkekse tamam 😹 erkek bebekler geç gelirmiş o zamandan baslıyor bu rahatlıkları 😹🙏🏻 rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻
Emirinannesiiiiiii derinozkayaa ilk oglum 40 ta gelmişti o zaman mevsim kıştı daha rahattı şimdi gitmiyo hiç ya☹️
Busraa78 Sevginurrr çatı muaynesi oldum çatım çok dar açılmam hiç yok ve oğluşum biraz kilolu. Kasılmalarım var sancılarım çıkıyor. O zaman yüzden riske atmak istemedik 17 si sezeryan olcam canım 🙏
EbrarBilgem Emirinannesiiiiiii benimde son 27 gece uykular haram oldu resmen 😖sıcak basması 5 dkda bir dönme kaburgaların batması bel ağrısı her yerim ağrıyo benimde ve kendimi aşırı yorgun halsiz ağır hissediyorum artık 😥 doğum korkum yoktu ama gece yatınca artk o da düşüyo aklıma hepimiz kolayca sağlıklıca bebeklerimize kavuşuruz inşallah 🤲🏻☹️
Sevgipitircigim Emirinannesiiiiiii benimde 11 ama zaman geçmek bilmiyor sıcaklardan ve ağrılardan uyuyamıyorum Allah yardımcımız olsun 😔
Minikbirkalp Bizim de son 14 el ve ayak şişmesi ve bebeğin çok sık toplanması dışında bi şikayetim yok 😇