PetitAnge aa o zaman sen bi ovulasyon testi denesene kuzum,
pco yumurtanın çatlamaması olayı. Yani yumurta çatlatıcı kürler deneyebilirsin, aslında aşılama da deneyebilirsin doktorun izin verdiyse.
sana bu adet tarihlerini sormamın sebebi şuydu
benim örneğin
iki adet arası 35-38-(28)-37-42-(28)-45-35-(28-)
ben birde hep ilişki takvimi kullanırdım.
ne hikmetse kızıma hamilr kaldığım ay 28 günlük olan reglimin olduğu aya denk gelmişiz . Ve adetim 7. Gün bittikten sonra 10. Gün ilişkimiz olmuş. Eşim uzağa gitmişti bidaha olmamıştı ben o ay hamile kaldım.
daha önceki dönemlerdede hiç o 28 günlük döngülerdeki 8-12 güne denk getirememişiz.
Neyse kızım doğdu. Dedikki acaba gerçekten benim bu takvim üzerindeki hesabım doğrumu, hemde ikinci bebeği istiyorduk
adet düzenime baktım
45-35-(23)-52-40-(23)-30-31- dedimki tamam bu ayda 23 günlük döngüye geldi. Reglimin bittiği günün ertesi gününden başlayıp 14. Güne kadar değerlendirdik.
sonra bende göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı falan olunca anladımki hamile kaldım.
- gün test yaptım hamileyim.
Meğer benimde 2 adet yumurtlamama 3. Adette yumurtlama huyum varmış.
doktor bile hayret etmişti. Ve bende pcoluyum ☺️ Ben yumurtlamalarımı döngüye göre ayarladım ama senin gibi düzenli olsaydımda ovulasyon kullanırdım.
bu kadar uzhn anlattım ama postunda brlki ihtiyacı olan birinede lazım olur inşallah