Dykdyk Kızlar bu sabah test yaptırdım biraz önce sonuç geldi tsh 0.27-4.20 arasında olması gerek benim 0.052 çıkmış bu arada 10 haftalık ikizlere hamileyim
Suheda Dykdyk e tMam normal degerler arasında işte neden sordunuz anlamadm referans değeri bile yazmissiniz o değerler arasinda çıkmış yani normal
Zhrnc Dykdyk değeriniz düşük ilaç tedavisine başlamanız istenir Dahiliye veya endokrine gitmeniz de fayda var Benim 17den 3.60 a düştü 100 mg hala kullanıyorum 22 haftalık oldum
Sahrademet Dykdyk Benımkı senden yüksek hamılelıkte çıkıyor bazen mesela benım hamılelıkten sonra düzelıyor bende 12 haftalık ıkızlere hamıleyım
Zhrnc Dykdyk canım aslında bebeğe de anneye de zararı oluyor ama ayın ikisine kadar çok uzun bi süre yok korkma Sen ilaçlarını düzenli kullan ki normal seviye de tut değerlerini Bak benim hala normal değer aralığına inmedi İhmal etme yeter
Anneadayihazal Ayyy bende baktım tahlillerime 6.46 çıkmış referans degeri 0.27 ile 4.2 yüksek olması çok sorun yaratirmi korktum simdi
Gmst Anneadayihazal referans degeri en yuksek olmasi gereken normalde 4.20 evet ama hamilelikte 2.50 olmasi gerekiyomus en yuksek. Ben de ilac kullaniyorum. 15 gunde normale donuyor degerler ama ilaca devam tabi. Sen de gorun mutlaka.
Cevdetkader Anneadayihazal senin bilmemen normaldir Canmda sen sonuçlarını doktorlara göstermedin mi bişi demediler mi
Suheda Dykdyk düzgün yazarsanız dsha iyi anlarım 0.27 mi 0.027 mi ilk yazdiginiz ve bana yazdiginiz deger farkli farkindaysaniz
Merrcimek Dr git canım sen ne olur ne olmaz. Benim hamileliğimden beri tsh ım bi düzene girmedi. İlacı yükseltiyo doktorum tsh da yükseliyor. Şimdi beni endokrine yönlendirdi. Bakalım ne olacak
Suheda Dykdyk tmm iste bende diyorumki deger araligini bile bile osekilde nie soruyorsunuz okuma yazma bilen herkes zaten anlar o degerin ne oldugunu
Dykdyk Suheda Pardonda sizemi sorucam burda neyi sorup sormayacağımı? Bu ne tavır anlamış değilim. Cevap yazmazsın olur biter ! Burada herkes gebeliği ile ilgili kafasına takılan şeyleri sormakta özgür. Paylaşım ve bilgi alışveriş yeri sonuçta. Tavıra bak yaa
Suheda Dykdyk sen soru bile sormamissinki benm sonucum şu çıktı deger aralığı şu yazmissin amaan neyse