2artiikizannesi Sağlık ocağına kaçıncı haftalarda gitmek gerekiyor acaba ya aşı falan kaçıncı hftada yapılıyor
MiniKaya 2artiikizannesi hamile olduğunu bildirdiysen onlar seni çağırıyor canım tetenoz için genelde 20. Haftada çağırıyolar
Cileklipasta 2artiikizannesi hamile olduğunuzu bildirin. Arada yapılan rutin kan ve idrar tahlilleri oluyor onlar için çağırırlar bildirirseniz. Aşı takibinizi de yaparlar.
elifnr47 2artiikizannesi İlk ultrason resmiyle 5.haftada gitmiştim ben kendileri aşı için arıyorlar zaten
cipiti Benide onlar aradılar sistemde görünmüş hastaneden giriş yaptıklarında 6 inci haftamda gitmiş oldum kan tahlili ve idrar tahlili yaptılar
Unlukacar Canım ben özel hastaneye gitmiştim gebelik testi için pozitif çıkınca sağlık ocağına Bilgi gidiyor onlar beni arayıp gün vermişlerdi
tgba34 2artiikizannesi ben 21. Haftamda ve 25. Haftamda vuruldum. Sağlık ocağından aranmadım aşı kartı vermişlerdi 2. Aşıya bu tarihte gel diye o şekilde gittim.
insan_insan Sisteme düşünce onlar beni aradı kan testimi kadın doğumcum yaptırmıştı sonuçları sordular söyledim sonra 20. Haftada gelin tetanoz aşisı ve kan testi yapalım dediler