Mrs40 Kızlar çok tuhaf dünden beri karnıma bakıyorum bebek ordan oraya geçiyor tekme atıyor çok net gözüküyor ama asla hissetmiyorum gram his yok sebebi ne olabilir 😳
Edizinannesii Mrs40 karin yağlarıyla ve kiloyla alakalı olabilir canım görüyorsan hissedersin inşallah kaç haftalık şuan?
Mrs40 Edizinannesii 35 haftalık kuzum sadece dünden beri böyle öyle çok kiloda almadım 5 kilo aldım hatta 2 kilosunu vermişim bu ay 😒
Edizinannesii Mrs40 haa öncesinde hissediyordun sen bende yeni anladım canım o konuda bisey diyemicem çok kafana takiliyorsa direk doktoruna danış bence en güzel o aydınlatır seni sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah 🌺
Mrs40 Edizinannesii hareketlerini görmesem korkarımda baya poposunu ordan oraya kaydırıyor ayaklarını vuruyo falan dışardan bakan herkes görür öyle belirgin dün baya yoruldum ondan mı hissetmiyorum acaba
Edizinannesii Mrs40 belkide canım artık dikkat etmen dinlenmen gereken zamanlardasin bizde 23. haftadiyiz ona rağmen biraz yorulsam hemen hareketlerinden belli ediyor durumu🤗