Serpil_27 Kızlar 32 haftalık hamileyim başından beri bu iğneyi kullanıyorım ama göbekten yapıyorım artık göbegimden yapamıyorum koldan yapsam yapan var mı tam neresine yapıcam kolumun
Azize-keles Serpil_27 diz kapağının üst bölgesinden ama yan kısımlarından dış tarafa bakan yüzü. Anlatabildim mi acaba😬
Duru09 Bende baştan beri oksapar kullanıyorum gobekten.33.haftadayim. biz normal doğum yapabilir miyiz hiç doktorunuzla gorustunuz mu.benim doktorum sezaryandan yana…lafa çok karışık ilk doğumum ve normal olmak istiyorum
Ebru222 Duru09 bende merak ediyorum. Kullanıyorum Oksapar 15 haftaligiz umarım normal doğum olur diye umuyorum.
ikibebeliana Ebru222 hiç korkmayın iğnenin normal doğuma bi zararı yok ben ikinci doğumu yapcam ilkindede kullndım hatta doğuma kadar göbekten vurdum iğneyi
mucize2807 Tüp bebekle hamile kaldım .5+4 deyim. 3 haftadır kullanıyorum bende oksapar iğne göbekden yapıyorum . Ne zaman a kadar kullanılıyor bende bilmiyorum . Doktor devam dedi sadece .
Serpil_27 mucize2807 dogumakadar kullanılıyor 33 haftaya kadar yaptım ben de artık zorlanıyorum karnımda kaşıntı başladı bide sertleşti artık kol yada bacak yapsam doguma kadar iyileşir diye düşünüyorum
Canan23 Merhaba hanımlar ,kan pıhtılaşmasının gebelik dışında size ne gibi zararları var doktora soran oldu mu