Zehra333 Dualarınızı eksik etmeyin lütfen doktorumu bekliyorum kendisi çekecek 🥰 biraz korkuyorum ama ne gerekiyorsa yapacağım artık
dilekgi123 Zehra333 bende anestesiz cekildim sonra arkadaslarimla gezmeye gittim aksamda iki saatlik yolla evime geldim vajinal ultrason gibi olup bitiyo ayaga kalkiyon bence hic korkma
Busra228 Zehra333 canım bende 2 3 hafta önce rahim filmi çektirdim,benim canım çok tatlı olduğundan mı bilmiyorum ama benim ki biraz ağrıdı 5 dk sürüyor,içine bi sıvı gönderiyor o çok canımı yaktı bi de kendimi kastım baya,kendini kasma 5 dk sürüyor zaten
Zehra333 dilekgi123 öyle olmadı ölüyorum su an kürtaj olmuş gibi ağlıyorduk koridorda eşim ilaö almaya gitti
TunarinAnnesi Zehra333 kuzum “hic agri yok Korkma”tupleri Acik olan arkadaslar. Sende benim gibi 1 tupun kapali oldugu icin cok agri cekmissin kapali olunca cok agrili oluyor 😔
Zehra333 dilekgi123 hayır son teknoloji cihazla özel hastanede kadın doğum uzmanı vekti aşırı tıkalıdedi
dilekgi123 Zehra333 hiii acmak icin ugrasmistir ondan agrin olmus olabilir benim hafif ilacla gecis vardir falan yaziyodu kagidim da belki ondan acimamistir sana cok gecmis olsun insallah acilmistir tikanikliginda bir an once gebe kalabilirsin
dilekgi123 Zehra333 kanaman mi oldu ?? Allah allah baska bir sey vardir o zaman sende tedavi etmislerdir cunku bi filmde hicte duymadim boyle olani bende gitmeden cok arastiramalar falan yapmistim aci hisseden duydum ama senin gibi olani ilk kez duyuyorum
Zehra333 dilekgi123 rahim filmi CD mi izledim şimdi resmen tüpün dibine kadar itmis ilacı birazdan yeni postta paylaşacağım videomu