Hanımlar selam herkese hayırlı geceler 🌸
16+3 teyiz henüz, son 10-15 gündür karnımın gerginliğinden sanki 8 aylık hamileymiş gibi yürümeye başladım. Ömrümde çok nadir gaz sancısı yaşamış bir insanım, özellikle göbek deliğimin sol üstünde bir nokta var sanki gaz orada tıkanıyor öyle bir acıyor ki. Kilo hiç almadım sayılır, karnım da çok yoktu ama bu son günlerde davul gibi oluyor. Böyle gazım adet dönemlerimde olurdu nane çayı papatya çayı içlerine de biraz rezeneyle çok rahat geçirirdim şimdi hiçbir müdahalede bulunamıyorum. Kurban bayramında 1-2 gün kabızlık yaşadım sanırım. Şimdi kabızlık diyemem ama sanki çok daha çabuk tıkanıyorum yemek yedikten sonra ve sindiremiyorum uzun süre gibi hissediyorum. Bunun için sürekli lifli beslenmeye çalışıyorum yoksa kabıza dönüyor, elimden geldiğince bol su içiyorum bu sefer iyiiice belki bilen vardır baymax gibi oluyorum 😅 yani kısacası ya kabız olup şişiyorum ya da kabız yapmayacak şeylerle gaz doluyorum ve asla atamıyorum (önceden hiç gaz atamama yaşamıyordum çok tuhaf geliyor) hormonlarla birlikte oturup ağlayasım geliyo ben daha 4 aylık olmadım şimdiden böyle sıkışıyosam napıcam napmam lazım diye. Platese başlasam işe yarar mı?
(bir de çok afedersiniz büyük abdestimi yaparken sanki içinde kum varmış da çıkarken çiziyormuş gibi bir acı oluyor bunu yaşayanınız oldu mu ne yapmam gerekir bileniniz var mı)