gulsmged Hamilelikte agresiflik yasiyyan varmi herşeye hemen sinirlenen bazı şeyleri kafası kaldırmayan sadece benmi böyleyim bu durum hiç hoşuma gitmiyor 🤔
Huriyeolgn gulsmged ben normalde daha agresıftım nedense hamılelık benı daha sakın bı hale getırdı hormonlar yuzunden bı kısmı aglıyor bı kısmı alıngan bır kısmı sınırlı ahh bu hormonlar 😅
teletabi gulsmged aynısını bende yaşıyorum. Elimde değil. İlk başlarda böyle değildim son haftalarda daha çok olmaya başladı 36+2 yiz
DuyguDemir3 gulsmged günüm yaklaştıkça daha agresif daha tahammülsüz Ve daha mutsuz olmaya başladım 🙁 sıcakların da etkisi Var Sanırım Sabır Çekmekten bir hal oldum Allah benim gibi olan herkesi Tez vakitte Kurtarsın 🤲🏻 Kimse Beni anlamıyor Gibi Hissediyorum Bazen derin çaresizliğe kapılıyorum Sebep Yokken ah Bu hormonlar ☹️😢
Boncukk-5 Huriyeolgn kız bebek anneleri genelde sinirli oluyor erkek bebekte daha çok duygusal olunuyor diye biliyorum ☺️ Cinsiyet ne bebeğinizin
gulsmged Nasl anlatım benim bir de kızım var oynamak istiyor oynuyorum eğleniyorum ama öyle bi an geliyorki kafam kaldırmıyor tabiki ona kızmıyorum kirmiyorum belli etmiyorum ama ne bilim kötü bi annemyim bende böyle oluyor diye düşünüyorm üzülüyorum
Matilda gulsmged bütün hormonların normalin kaç kat üstünde olduğu için bir dk içinde hem ağlayıp hem gülüp hem sinirli olman normal. Doğum sonrası da hamilelik boyunca hızla yükselen hormonun aynı hızla tekrar geri düşüyor o yüzden lohusayken de öyle bir sorunla karşılaşıyoruz maleaef
Huriyeolgn Boncukk-5 bende cok merak edıyorum henuz 10+4 teyız normalde cok sınır oldugum seylerı bıle takmıyorum sakınım sasıyorum kendime 😅
Edizinannesii gulsmged normalde agresif bi insandım hamilelik beni iyice sinir küpü bi insan yaptı saçma sapan şeylere kızıyorum sinirleniyorum bide sinirimi çıkaramadığım zaman oturup ağlıyorum bambaşka bi insana donustum az önce biseye sinirlendim oturdum ağladım sonra azcik topladım postlara bakıyordum 😄😄😄
elkakimmon gulsmged iki gün canavar gibiyim bir gün melek. Sonra yine canavar . İnşallah geçer ne diyeyim 😕