MeryemFatih Birgulbasegmez2 valla ben randevusuz bile gidip giriyorum cumartesi çalışıyor tavsiye ederim ama şimdi Ankara da pazartesi gelecek
ipekgul Birgulbasegmez2 Ayşe hanm genelde normal doğumdan yana canım mesai saatlerınde doğuma girmıyo ama gece sancılanınca seni takip ettirip genelde sabah kndi alıyo doğuma durumuna göre
Minikpapatya2013 Birgulbasegmez2 benimde öyle o ağladıkça içim parçalanıyo inşallah temiz çıkar sonuçlarımız rabbim korusun onları bende çok tedirginim sağlık ocağında kaç günde belli oluyor acaba?
Hatunnn Birgulbasegmez2 uskudar hospital turk ismi, yani bence iyi bi hastane ve dr icin 4000 5000 makul aslinda yenidogan unitesi olmasi filan cok onemli mediviada bile 3500 dogum
aysgl24c Birgulbasegmez2 bende umraniyedeyim Çakmak erdeme gidiyrm yasemin çakar kement çok ilgili bir dr yoğun oluyr ama randevu alıp gidiyrm ben...
Birgulbasegmez2 aysgl24c canım çakmak Erdem ile Çamlıca arasında baya fiyat farkı var o neden onu çözemedim yoksa çakmak Erdem de olabilir düşünüyorum 😊
aysgl24c Birgulbasegmez2 hangisi pahalı muayene ücreti çakmakta 80tl ama dr testleri hastanede istemiyor aile hekimi ne yönlendiriyor kan testi idrar testi için falan gerekli görürse ...
Birgulbasegmez2 ipekgul aynen canım ufağız daha hayırlısıyla rabbim hepimize kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
aysgl24c Birgulbasegmez2 ya ben bilmiyrm camlicaya gitmedim ama normal doğum 1250tl ama suit oda farkı 250tlyani 1500 tl falan normal doğum.