Busbus58 Kızlar 9+5 hamileyim. 2. Bebeğim olacak inşallah ikinci bebek daha erken hissediliyor deniyor ne zaman hissetmeye başlarım sizler ne zaman hissettiniz
Mammimammi Busbus58 daha erken değil aslında. Tecrübeli olduğunuz için ayırt edebiliyorsunuz. Fark o. 3. Gebeliğim 18.haftaya giriyorum. Hala hissetmiyorum. İkincide 23 de hissetmiştim
Zeynepcaglar6165 Busbus58 benimde 2. HamileliğiM ve 9+4 🤣 bi gün var aramızda çok midem bulanıyor Ve midem agrıyor sizde nasıl acaba
Merve2016 İlk hamileliğimde 18+4 de his ettim ikinci bende daha çabuk his ederim sanıyordum ama 18 haftada net his ettim onu da
58Vildan İlkte çok fazla acaba hissettim mi bu mu diye diye erken haftalarda hissetmiştim şuan ikinciye hamileyim 18 haftalık soguk su içtigimde kayma gibi bişey oluyor artık bebek mi bilmiyorum 😅
Busbus58 Zeynepcaglar6165 bende öyleyim mide bulantısı ve ağrısı vardı. Doktorum prilam diye bi ilaç verdi onunla ayaktayım ama yinede midemde huzursuzluk var evde bişey yiyip içemiyorum heryer kokuyor gibi