Tugce1803 Deletedmom417 Dalin, Sleppy, Water Wipes, Minies, Prima Pure, Bebeland, Baby me,Baby Turco,Promum,Deepfresh
Deletedmom417 S-e3506 kafam karışık artik netlestirmek istiyorum minies bez alicam minies ıslak mendil mi tercih etsem diyroum ya
DamlaNur29 Deletedmom417 canım ınstgramda mühendisoğlu var ona gir bak dalinin içeriği değişti prima pure falan bunlarda değişti en sağlıklı olanlar bunlar suan ben almadım henüz 3 paket bez aldım yanında hediye si vardı bitince dalin alıcam öle düşünüyorum bakalım
ozgeya Deletedmom417 Ben memnun kalmadım açıkçası. Hem kalıpları küçük, hem sızdırma problemi yaşadık.
Asenat34 Deletedmom417 bezini kullanmadım ama ıslak mendilinden çok memnunum bende tavsiye üzerine almıştım ☺️
S-e3506 Deletedmom417 ben bezi molfix tercih ettim ıslak mendili unibaby kafanı karıştırma çevrene sor kullanan Eş dost akrabana ona göre karar ver
Deletedmom417 Tugce1803 bezi kötüymüs goggleden araştırdım sızdırıyor diyor herkes malesef yine bulamadim 😕bebeland bez hakkinda bilgin varmi mühendisoglunda gördüm
mls23 Deletedmom417 kizimada hepsini molfix kullandim memnunda kaldim simdi oglumada yine molfix aldim insllh bir sorun yasamam bundada 😊