Kubiskrk 35 haftalık ikizlere hamileyim vajinamda batma oluyor sırt kemiğim çok ağrıyor karnıma dokunamıyorum acıyor korkuyorum açıkçası
Dilan-acr Kubiskrk ben bu belirtilerden dolayı Doğum yaptım 32+1 🤦🏽♀️ Bel agrım geçmedi ve karnımın bütün iç etrafında ağrı oluyordu aşşagıdan baskı hissediyor musun yada bebek bir yerde toplanıp geri düzeliyo mu
Canselugr Kubiskrk benımde vajınamdan batma hissi oluyo 37 haftalık 🙏 suan sertlesıyo arar ara bılmıyorum neden
Kubiskrk Dilan-acr karnımdaki ağrılar gidip geliyor ama kalça ve sırt ağrım geçmedi korkuyorum açıkçası hastaneye gitmeye erken doğum olur diye daha 1 haftam var
Kubiskrk Canselugr doğum başlangıcı olabilir mi acaba su gelmedikçe ve nişan gelmedikçe gitmek istemiyorum bende açıkçası
Dilan-acr Kubiskrk gidersen daha iyi olur ciğer geliştirici iğne vurulur ve erken Doğum riski olmaması için serumlar takılır bana fayda etmedi hiç biri belki sana faydası olur eğer böyle bir durum varsa
Dilan-acr Kubiskrk dayanabiliyorsan ağrıya yalancı sancıdır ben dayanamıyordm yatsam agrı kalksam ayrı uyuyamıyordm