babysevgi Belinda ben oraya gidyorum fakat daha doğurmadım :) 25 deyiz nasipse orda olucak doğum. Ama daha önce orda amelyt olmuştm ck memnun kalmıştım
3506 Belinda Arkadaşım ameliyat olmuştu, refakatçi olarak kaldım.. Beş yıldızlı otel konforunda , ilgi mükemmel.. Ücret epey fazladır ama imkanınız varsa kesinlikle değer.. Sanırım Doğum Hikayeciliği yapan anlaşmalı fotoğrafçıları da var.. 🧿🤲🏻😇
askdunyam Belinda oraya gitmiyorum ama geçen senelerde bi iki arkadaşım orada doğum yapmıştı çok pahalıydı. Bebişi 0 km araca koyup mu veriyorlar falan esprisi dönmüştü hatta. Doktorunuzda dışarıdansa iyice artıyor. Hastane zaten tamamen otel mantığında.
Tgbkzn Bebislerimiz valla bak yaptırmadım gittim sağlık ocağında yaptırdım sonuçları götürüp doktora göstermiştim 1000 lira hemogram testine istediler 😂
Belinda babysevgi doğum fiyatı öğrenirsen paylaşırsan sevinirim ☺️Benim doktorum dışardan olcak sezeryan istiyorum Allah kısmet ederse
Belinda 3506 evet konfor çok iyi . İsyerim anlaşmalı tahlillerimi orda yaptirdim ama doğum kesin çok pahalıdır 😅
babysevgi Tgbkzn iyide ben sürekli gidiyorum acile de gitsem serumda takılsa idrar hemogram o kdr tutmuyor . Bende sadece hemogram o kdr olamaz diyorum
askdunyam Belinda doktor dışarıdan olduğunda doktorunun belli bir ücreti oluyor atıyorum 8 bin TL. Hastane de kendi doğum ücretini alıyor mesela Çınarlı 3,5 gibi bir şeydi ki kent için bu çok çok daha fazladır. Özellikle Namık bey için kente gidenler var ama rakamlar 20 lerin üzerindeydi duyduğumuz
Yagmur_C Belinda kızlar doğum 5500 kentte Ama buna doktor dahil değil😀 sadece gece kalma ücreti benim doktorum özel hepsiyle anlaşmam var dedi bana bıraktı can 2750 kent 5500 dedi. ben de önemli olan doktor ve ekip zaten koronadan dolayı süslemeye falan da izin verilmiyormuş o yüzden gerek yok diye düşünüyorum
Belinda babysevgi 16 haftadayım suan ☺️ Daha çok erken bunlari düşünmek için biliyorum ama merak ediyorum fiyatları