Cemrenur Kızlar 20+5 haftalık hamileyim ama 2 3 gündür çatı kemiğim inanılmaz ağrıyor doktor kontrolume de var daha.. Bileniniz, başına gelen var mi acil bir durum mu hastaneye gitmem gerekir mi? Ya da neden olur yardımcı olur musunuz🙁
M_N_R Cemrenur 34+6yim.Bendede var cati agrisi.Ozelliklede wcye giderken.Ve yatakda donmeye calişirken cok zorluyo.Vucut kendini dogum hazirliyo.Pelvis kemiklerini aralandigi icin oluyo agri.🌸
Aybus Benimde var maalesef 😞 doktora sordum normal olduğunu soyledi catı kismindaki kemikler açıldığı icin agri yapıyormuş. Benim sadece gece yatakta dönerken oluyordu doktor ilerleyen zamanlarda yururken bile rahatsizlik vereceğini soyledi. Ama korkulacak bir sey yok normal biseymiş 😊
hulyaca Şu an uzanıyorum. Ama sağa sola dönmek zulüm. Yataktan kalkmak zulüm. 34+3′üm ve git gide zorluyor bu durum beni 🤦🏻♀️Hamilelikte en zorlandığım şey resmen bu çatı ağrısı. Günde 2 tane magnezyum alıyorum. Maden suyu içiyorum. Yürüyüş yapıyorum ama fayda etmiyor maalesef 😞
Cemrenur hulyaca aynen oyle ben magnezyum kullanmıyorum ama maden suyu sürekli içiyorum geçmiyor nafile🙁