Dk72 Kızlar doğum için Kayseri ye gitmeyi düşünüyorum. Kayseri memoroil de kendisi ya da yakını doğum yapmış olan var mı? Fiyat ne kadar bilen varsa yazabilir mi?
mervealiklc Dk72 bi arkadaşım orda doğum yapmıştı 5000 bin tl civarında bi ödeme yaptığını hatırlıyorum ama hastaneyi arayıp sorarsan bilgilendiriyorlar genelde
gozdelilip Dk72 5000 ve 5500 diye değişiyor canım bende memoriala gidiyorum doktorum Özgüç Altun kesinlikle hiç kuşkusuz ona git müthiş biri
Dk72 Anneeq teşekkürler 🙏 sanırım doktora göre değişiyor fiyat. Peki aldığınız fiyat normal doğum için mi sezeryan için mi
Dk72 gozdelilip çok teşekkür ederim 🙏ben de özgüç beyi düşünüyordum zaten geleceğim mesefa iraz uzun da 2-3 saatlik yoldan geleceğim. Bilen birinden yorum almak istemiştim. Siz memnun musunuz genel olarak doktorunuz dan ya da hastaneden
gozdelilip Dk72 her şeyden memnunum şuan için bir çok tanıdığım da ona doğum yaptı normal doğumcu birisi tabi bebeğe bağlı ama 🥰 Şüphesiz gidebilirsin gerçekten çok tatlı biri anlayışlı seni anlayıp dinleyebilen istediğin zaman ulaşabileceğin