MummyTugba Merhaba herkese 6+2 hamileyim ve cok bulantım var, yemek görmek istemiyorum. Doktor bu ilacı verdi gece yatmadan 2 tane içiyorum ama bu saatlerde tekrar cok kötü oluyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Sabah aç karna atsam daha iyi olur mu? 😔
Atlass MummyTugba canım ben kullanıyorum gece 2 tane eger bu saatlerde tekrarlıyorsa öglen 1 tane daha alabilirsin
Sen1meleksin MummyTugba gece kullanmanı tavsiyer ederim sabah da kullandım ben ikindin geri başlıyordu ama akşam alınca olmuyo öyle
minigim__1 MummyTugba gece 12 -1 arasında aldiginda cok şiddetli olmuyor canım yatmadan değil de ben oyle yapıyorum 16.haftam halada kullanıyorum ayni sekilde
MummyTugba Atlass fazla kullanmaktan çekiniyorum umarım olumsuz bi etkisi yoktur bebeğe 😔 geçmezse öyle deneyeceğim teşekkürler canım🙏
Aysn6767 Bende kullanıyorum canım gece yatmadan 2 tane bende ilaca rağmen kusuyorum bazılarına çok iyi geliyor aksine. Ben sabah aksam şeklinde de kullandım sabah aldığımda gün içinde beni sersem yapmıştı. Ama herkeste değişir deneyebilirsin.
MummyTugba Aysn6767 evet bazılarının tamamen geçiyormuş ilk gün iyi gelmişti sonra etkisini kaybetti gün boyu bulantı 😔 sabah deneyeyim birde🙏
Hilalyusuf Ben akşam yemeklerden sonra yani yatacagım zaman 2 tane birden içiyordum ertesi gün iştahım açılıyordu sonra progestan kullandım ve hayatım berbat oldu çok şükür mide bulantı kusmalar bitti
Gokmer Bende gece yatmadan 1 tane içiyorum ertesi gün çok iyiyim. 12. Haftaya giricem bulantım çok kalmadı gibi. Gecek biraz daha sabır. İnsan o anı yaşarken sanki hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyor ama sadece sabır 🙏🏼 Sonunda her şey çok güzel olacak
Cansel07 Bende akşam 11 gibi 1 tane içiyorum hafifletiyo bulantimi 😏 18 haftalik oldum hala gecmedi ne zaman geçecek diye bekliyorum 🙄
Minitontik Bildiğim kadarıyla bebeğe asla zararı yok. Bende 6. Haftamdayım iki kilo verdim yemek yiyemiyorum. Bu ilacı kullanmaya başladım işe yarıyor bende. Gece içiyordum. Dün gece içmedim.Bugün yemekten bi saat önce falan içtim. İşe yaradı . Yada psikolojik bilmiyorum🤢
nisotti Ben de yaklasik 3 haftadir kullaniyir. Gece yatmadan 2 tablet aliyorum. Kusmam durdu ama bulantim devam ediyor. Oglen 12-1 gibi 1 tablet daha almaya basladim. Gun icinde daha rahat ettim. 13 hafta bitti ama daha hic kilo alamadim bulantilar yuzunden:(