Karan12 Merhaba hanımlar bugün 33+0 oldum kaşıntı şikayeti ile hastaeneye gittim karaciger enzimlerim yüksek çıktı ilaç verdi doktorum ve 37. Haftaada suni sancı ile doğum dedi bu durumu yaşayam varmı
Tuba6660 Karan12 evet benimde ilk kızımda yükseldi karaciğer emzimlerim 36 haftalikken sezeryana aldilar
Akg Karan12 canım bende az önce tahlil sonucumu aldım ALT değerim 67 çıktı ama doktora yarın göstericrm daha görmedi. Seninde mi ALT değeri ile anlaşıldı
Karan12 Tuba6660 Progestanı 16 haftalıkken kullandım 20.haftada bıraktım bebeğin 37 haftalık doğması bi sorun yaratırmı
Karan12 Progestanı 16 haftalıkken kullandım 20.haftada bıraktım bebeğin 37 haftalık doğması bi sorun olurmu
Patiiiiinnnn Ya bende 37 haftalığım kaşıntıdan ölüyorum 1 haftadır komple tüm vücudum kaşınıyor bugün kan verdim idrar verdim pazartesi sonuç çıkacak karaciğer enzimleri ile ilgili gebelik kolektazi diyorlar ama bilemedim tedirginim
Akg Karan12 bu ilaç gerilemesini mi sağlıyor acaba. Değeri düşürüyor mu yani? 😢😢 Bnde aynı durumdayım o zaman değerlerimiz çok yakın
Angelada Tuba6660 o zaman vajinal çıkarmaz galiba.3 ay kullanıcam benim enzimler safra yüzünden çıkıyor arada onun için