Kubrasnyrt Bugun tetanoz aşısı yaptirdim saglik ocaginda kolum agrimaya basladi buz uygulaması yapsam bir sorun olur mu acaba bilgisi olan acil cevap verirse sevinirim
irva Kubrasnyrt Ben eve geldiğim gibi buz koymuştum canım ağrı olmasın diye olmadı da o zaman çok şükür.
hulya_sncr47 Kubrasnyrt geçmiş olsun dün Bnde oldum dün hep buz koydum bu gün birazcık agrım oldu kasılmalar dışında şiddetli bir ağır yık yani sizde sürekli buz tutun ağrısı kısa sürer
Kubrasnyrt hulya_sncr47 tesekkur ederim bende simdi koymaya basladim insallah kisa surer kolumu hareket dahi ettiremiyorum :/
hulya_sncr47 Kubrasnyrt etkisi çok erken başlamış galiba 10 dk buz tutun 5 dk dinlendirin böyle yapın arada kolunuzu ovalayınız masaj yapar gibi bide evinizde at kestanesi kremi varsa iğne olduğu yeri değil sert olan yerlere masaj yaparak o da size rahatlatır Bn öyle yapıyorum sertliği gitti
Kubrasnyrt hulya_sncr47 evet erken basladi asi yapildi 3 saat sonra agri basladi o kremden yok ama herhangi bir kremle ovalasam olur mu nivea vs. Gibi kremlerle
hulya_sncr47 Kubrasnyrt at kestanesi ağır kesici gibi hemen ağrısı gidiyor diğer kremleri bilemem şimdi kullanmadığım için ne desem boş olur Bn yarım sat önce sürdüm pamuk gibi oldu ağrısı da kesildi çok şükür bari buz koyun oda iyi gelir inşallah 🤲