Gzmtr EmineKeser uyuşukluk geçene kadar ayaklanana kadar yani gecelik rahat oluyor çünkü sürekli kanamaya bakıyorlar ayaklandıktan sonra pijama daha iyi oluyor ben ikisinide kullandım 2 gün sonra ikinci bebeğimi kucağıma alıcam inşallah yine ikisinide götürücem
Betulnil 2 ay önce sezeryanla doğum yaptım bana göre kesinlikle gecelik. Pijama lastiği dikişleri acitiyor
RuzgarsMommy Bi gün pijama bi gün gecelik giydim gecelik giyince üstünü örtmek gerekiyor tabi tam rahat edemiyorsunm Kızlar hastanenin hasta bezi cok kötü siz depend takin hemen benim.pijama batti :/
Zeynepahmett EmineKeser ben iki sene önce olmuştum sezaryen. O zaman hastaneye ziyarete gelen çok kişi olmuştu yat otur falan bicama çok rahat etmiştim ben canım.
Kk39 EmineKeser pijama kullandım çokta rahat ettim gecelik altta toplanıyor ben şahsen rahat edemedim
Misssimsek EmineKeser ameliyattan ilk çıkınca gecelik giydiriyorlar ama sonrasında pijama daha rahat oluyor. Ikisi de lazım yani
isimsizbebek EmineKeser ikisinden de al bence ilk gun gecelik giydim ben sürekli ped değiştirmek zorunda kaliyosun depend harika işimi gördü..pijama takımı da almıştım sonra onu giydim pijama takımıni evde de kullanabilirsin. Sade bir takım alabilirsin