Sumeyyekaya Kızlar çarşamba günü sezeryan oldum belden uyutmali . Ameliyattan sonraki gün şiddetli baş ağrısı sırt ağrısı omuz ağrısı ve kulak çınlaması yasiyorm bu normal mi çevremdeki herkes anestezi etkisi diolar ama Bn çıldırmak üzereyim
DenizEla Sumeyyekaya bol bol sade kahve iç canım eşimin ablası öyle atlatmıştı geçmiş olsun çabucak kurtulursun ağrılarından inşallah 🙂
merveonl Sumeyyekaya ben de spinal oldjm ve o bas agrisini 5 gün boyunca cektim boyun bas çok kötü bir agri ama normal spinal in en büyük etkisi bas boyun agrisi agri k
merveonl Sumeyyekaya bol bol sade şekersiz nescafe ve dr agri kesici verdiyse agrin çok sa günde 6 defa ya kadar kullanabilirsin yoksa kendiliğinden gecen bir agri değil takviye istiyor
Sumeyyekaya DenizEla inşallah canım kaç günde atlatmisti peki ameliyat yerinin ağrısı bu ağrılar karıştı birbirine kızımla ilgilenemiyorum emziremiyorum sutumde yok zaten 😢😢😢😢
DenizEla Sumeyyekaya Valla canım günde 3 büyük fincan filan içiyodu 2-3 güne geçmeye başlamıştı sen hemen içmeye başla bide bol bol su iç ki idrarla atabilesin 😕
Sumeyyekaya DenizEla içiyorum kahveyi canım basladm bende bol suda içiyorum ameliyattan çıkınca eşim hemşireler den gizli kahve getirmişti onu icseydm şuan çok daha rahat olacaktım ama içmedim
Sumeyyekaya merveonl sadece ağrı olsa ağrı kesicyle hafifletebilirsn ama kulaklarımda çok tuhaf oldu 1 kişi konuşuyor ama Bn 5 kişiyi duyuyor gibiyim bazen Bn delirdim mi die düşünmüyor değilim
DenizEla Sumeyyekaya Canim onu etkilememisti ama şimdi senin etkiler mi bilmem herkesin bünyesi farklı sonuçta