Nur_nur06 Cerenn06 rennie bende mide bulantısı yaptı canım ayın 15 inde kontrol o zaman soracağım doktoruma
Nur_nur06 Minnak20 olabilir canım benim zaten çok önceden midem de problemler vardı hamile olmadan geçmişti hamilelikte tekrarlamış olabilir
Nur_nur06 Saadetctk canım Türk kahvesini de şu yönden deneyemştorım bende huzursuz bacak sendromu var kahveyi falan içince iyice azıyor bacağım asla duramıyorum yatamıyorum sağlıkla bi an önce doğurmak istiyorum 😢
Buketg13 Nur_nur06 çok kötü ama ya ne yesem sonunda pişman oluyorum resmen geçer ümidiyle bekliyordum oysa
Nur_nur06 Zeynep-aa dikkat edecem canım artık eşime de dedim yemek yemicem hep meyve yicem bu saatten sora anca geçer herakde
Zeynep-aa Nur_nur06 yediklerine dikkat et hafif tuket ınsallah en aza ıner maden suyu iç yemekle bir oda iyi gelebilir sindirimi hızlandırır
Busra-AselErva Sade soda sakız cok iyi geliyo ama tekrarlıyor benim doktorum nexium tablet verdi çok memnunum daha önce kullansaydım keşke
Nur_nur06 Busra-AselErva Nazbal Elaninannesii_ Buketg13 Zeynep-aa Berra20 Duduars hepinize teşekkr ederim kızlar denicem inşallah 🤗
Gmzalp Nur_nur06 pronat diye bi surup iciyordum bana iyi geliyordu .son zamanlardaki en buyuk sorunum mide yanmasi olmustu .sodakarbonat salatalik bunlari yesem bile gecmezdi ama surup iyi gelmisti
Happy_Mother Benimde çok erken başladı 10 haftamdan önce ve hala devam ediyor inanılmaz derece rahatsız oluyorum sabahları uyanınca midem tok olarak uyanıyorum canım birsey yemek istemiyor 😢