Alparslan Duygukarabacakk canım hevsini kırmak istemem ama tek başına can ismini kullanmak iyi degilmiş can ismin berat can yussuf can emre can gibi isim sonlarında kullanabilirmişsin bilgin olsun nihat hatip oglu anlatmışdı cinlerden türemiş bir isimmiş kalbini kırmak istemem ama bildiğim şeyi söyleyim dedim bende isim arıyorum çunki ve işimiz zor
Duygukarabacakk Alparslan aaa bilmiyordum canım bilgilendirdiğin tsk ederim Allah razi olsun🙏🏻 Kiz olsa isim kolayda erkeğe isim beğenmek zor ☺ İşimiz zor dediğin gibi
Alparslan Duygukarabacakk canım ben isim buldum sanki dünden beri eşimle birbirimize güzel demi deyip duruyoruz😊isim SELİM ENSAR olcak inşallah ensar ismini cok begeniyorum ama iki isim olsun istiyorum ablasının iki ismi var cunki sence nasıl selim ensar fikir verirmisin cnm❤
Alparslan Duygukarabacakk burda isim alp aslan yazıyor ya onu da degiştireyimde gözüm dilim alışsın demi selim ensara
umutyusuf benim 2 oglum var büyük oglum umut küçük oglum yusuf 3. bebisimde Allahin izniyle erkek olacak o kadar cok isim var ki aklimda kafam allak bullak oldu.. ertugrul. ömer asaf.burak.berat.muhammed gercekten cok zor😊😊