Edanurr_ Ben 16 haftalık hamileyim.bugun öğrenmeye gittim ama bacaklarını birleştirmiş göremedik içime erkek doğuyor ve rüyamdaysa erkek oldgunu gördüm
Servinazerdem Edanurr_ saklayan kızdır diyorlar ama öle bişey yok bende 22 hafta da anca ögrendim saklayıp durdu ama erkekmiş 🙈🙈
Mom092 Edanurr_ canim benmki de oyleydi en basindan beri hep erkek hissettim ruyalarimda erkek cocugu doguruyodum hatta ve 16 haftaya kdar hicbisekilde gostermedi kendini bi arkasini donuyodu bi bacaklarini kapatiyodu dun sonunda ogrendim kizim olucak🥰 darisi sana insallah biran once gosterir bebisinn
Edanurr_ Mom092 inşallah canım ya 🤲 kız erkek fark etmez ama kız daha bi farklı oluyor iki taraftada hep erkek var kız yok Rabbim yinede hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsunda bizde tekrar bu hafta gidelim bi dedik inşallah gösterir tekrar 🤗
ipsilonte Biz 11 haftalıkken kız olduğunu öğrenmiştik. O kadar erken söylemişti ki bir sonra ki kontrolde tekrar sorma gereği duyduk, eminmisiniz odayı boyayacağız diye 😅 şimdi 36. haftadayız, ne kadar çok zaman geçmiş.
Mom092 Edanurr_ aynen kuzum bizdede oyle valla esimin tarafinda bi tane kız yok hepsi erkek 😂 o yuzden ben hic ihtimal vermiyodum benm asla kizim olmaz diyodum ama Rabbim gonlumden geceni verdi hep kiz istedim hayirlisiyla once vatana millete hayirli bir evlat sonra anne babaya ☺️ Kiz evlat berekettir demisler insallaah seninkide kızdır ❤️