asiltosumm35 Vildan_C en qma en zorlandigim konu hamile oldugum gunden beri bitmek bilmeyen akintilarim. Yani kesinlikle gecmiyor kasiniyor yara oluyor krem kullaniyorum yine oluyor. Bu konu beni gercekten bunaltti
M_N_R Vildan_C 3 şey zorladi beni.Başlarda bulanti.Sonra sicaklar ve cabuk yorulma.😑🤦♀️Eski halimi cok ozledim
Deletedmom417 İnan herseyden zorlanıyorum evi pislik götürüyor ben desem ağrımayan yerim yok heryerimi sivilce kaplamış görümcem dün yenge sanki birwz çirkinleşmişsin dedi 😢😢esim desen sanki kendisi hamile bi trip bi bilmem ne vallaha sabah ezanında uyanıp agladim herşey üstüme üstüme geliyor dogursaydim artik vallaha bıktım dışarı cikalim yürüyüş yapalim diyorsun maskeden insan sıkılıyor çıkasım gelmiyor dışarı zaten sıcak bide tesettürlüyüm üst üste giyince daha bi sıcak oluyor☹️bebeğimin eksikleri daha bitmedi nerdeyse dogurcam dışarı çıkamıyorum amann çok doluyum çok 😢😢😢😢
Ezgi-ceren Deletedmom417 ben bebekten çirkinleştim doğurunca geçer de seninkini ne yapıcaz doğuştan böylesin demeli ya bu tip insanlara 😅
Deletedmom417 Ezgi-ceren haha🤭 kız burnum çok küçük görümcem dediki burnun büyümüş yenge😵aksam kocama söyledim boşver sen onu dedi 🙄demiyor yok karicim çok güzelsin bilmem ne nerdee😐
Ezgi-ceren Rahat hareket edememek, Kocaman bir karınla yatamamak, oturamamak. 37 numara bile büyük gelirken hayatımda ilk kez 39 numara terlik aldım kendime. Hareket kısıtlamasının getirdiği daha bilumum şey 😅
Ezgi-ceren Deletedmom417 ya öyle bile olsa söylenmez. Biz de biliyoruz vücudumuzdaki değişiklikleri gözümüzü kapatıp bakmıyoruz aynaya herhalde ama devran döner sıra ona da gelir artık sadece burnu mu büyür onu bilemem 😅 benm eşimde e hamilesin normal diyor kendince güzel bir şey söylüyor sanırım bizim istediğimiz bu değil ki pembe tatlı bir ne alakası var hala aynısın güzelsin yalanını duymak istiyoruz 😅
Cookie_ Erken doğum riskinden dolayı 4 aydır yatmak zorunda olmak :( başkalarına bağımlı olmak o kadar zormuş ki Allahım kimseye yaşatmasın.
Tatlipapatya Cookie_ aynısını ben de yasadım.Gercekten cok zor.Bır ıs yapamıyorsun.Annem babam bakıyor cok sukur o konuda sevınıyorum ama gene de zor.
Enguzelhediym Vildan_C catlaklar . Kaşıntısı ve acısı çok fena.. Birde şuan çok fena bel ağrısı. 38+6 az kaldı inşallah 😊
Deletedmom417 Ezgi-ceren aynen aynen küçük pembe tatlı yalan degil canim mükemmelsin hayatim dünyanın en güzel eşisin harikasin falan demeleri lazim bize 🥴👰
Selen2688 Vildan_C milletin çenesinden bunaldım saçma sapan konuşmasından -Aaa kız mı? Görürsün bak erkek o -sen kiloda almadın minnacık doğcak -sezeryan mı ?hmm -iyi günlerin bunlar !.. Bide şey var tek çocuk hiç çocuk iyi olmuş bir tane daha 😒
askdunyam Aşırı sıcaklarla boğuşmak 🥺 güneşin altında terlemeyen ben sıcaklamaktan evde oturamaz yatamaz oldum dışarı da çıkılmıyor sıcakla eve tıkılmak da canımı sıkıyor ama insanlarla görüşesim de yok 🙈 ayaklarım feci yanıyor yaz günü buzdolabımız bozuldu 15 gündür yapılmıyor dokunsalar ağlıyorum valla zaten ara ara öfke patlamaları yaşıyorum eşime patlıyorum hep 😒