Melekmirac Ama hiç birşey belirti yok sanırım çıkmaya niyeti yok sabırsızlıkla bekliyoruz aikem ve arkadaslarim dokuz doğurdu ben ise henüz cikaramaadim🤣
Atlass Melekmirac son 4 daha şimdi son kntrlümden geldim slı günü nst için cagırdı çarşanba Allah izin verirse sezaryan olcam tosunum iyi klio almış doktor bille sen ne yedin diyor 😂
Annebebekkk Melekmirac benimde son 8 ama bayramdan bu yana yalancı sancılar çekiyorum çok rahatsız oluyorum dünden beri sümüksü pembemsi değişik bi akıntım var ama bebek hala yok biran önce doğurmak istiyorum
Berilknur Melekmirac sertleşme oluyor ama sancı nişan hiç biri yok çokta hareketliyim ama Pazartesi suni ile Doğum başlatılacak 🤦♀️
Huysuzcivciv Melekmirac son 9 gün 10 gündür 2 parmak açıklıkla bekliyoruz her sancıyı acaba doğum sancisimi diyorum ama yok gelip gidiyor
Hll34 Melekmirac benim şafak 1 ama gelen giden yok 😂 hele bu milletin arayıp arayıp ay, hala doğurmadın mı demeleri beni çıldırtıyor artık yok doğduda ben geri içime soktum allahım ya insanı germekten baska bişey yapmıyolar sanki 12 aydır hamileyiz gibi davranıyolar 🤦🏼♀️
Bussngz Son 1 gün, ama nişan su hiç bir şey yok 😀 sadece yalancı sancılarım var kaç gündür. Yarın olmazsa pazartesi doktor alttan uyarı yapıcam dedi o da olmazsa fitil verecekmiş onlada olmazsa suni sancı 😫