Elifdoan Mamajoo ilk hediyem seti var içeriği baya kapsamlı vede uygun geldi alıp kullanan varmı içinizde ?
Ftsdru38 Elifdoan ben kullanıyorum canım çok da memnunum ben cam almadım ama çok rahat anne gogusune de çok uygun tavsiye ederim.
Snnrdrn Elifdoan biraz araştırmıştım memnun kalanlar vardı onlara güvenerek aldım açıkcası :) umarım hemen kullanmak zorunda kalmayız 🥰
Deletedmom417 Elifdoan bilmiyorim ki canim sen bilirsin ben bambino nun antikolik cam biberonunu alıcam
Elifdoan Deletedmom417 camlar çok ağır geliyor bana, bambino alan arkadaşlarım hiç memnun değil tuhaf bir koku olmuş nedense kaynatma yaparak temizlerken de emzik kısımları bozulmuş hep
Elifdoan Deletedmom417 aynen cnm, yine denemek istersen sen bilirsin ama 3-4 kişiden aynı yorumu duydum hep çevremde bime geldiklerinde almışlardı
Ftsdru38 Elifdoan ben yine hamileyim aynısını alacam diğer sırf marka adına satılan pahalı biberonlari almaya hiç gerek yok
Elifdoan Ftsdru38 aynen ya bende o yüzden bir araştırmaya girdim zaten, çok pahalilar marka adı olduğu zaman bide zaten ilk etapta inşallah ihtiyaç olmaz da bol bol emziririz 😍