Canselugr Boyle onceden daha hareketlıydı sertlestı bugun sabah ama oyle oynamıyo etmıyo neden bılmuyorum bugun hıc keyfı yok dun oynadı tatlı yedım su ıctım korkuyorum bısey olcak dıye Allah korusun sertlesıyo bu oynuyo anlamına mı gelıyor ılk gebelıgım 😊
Ozkulhatice Canselugr ben de 37.haftamdayım canım benim doktorum da söyledi artık bebeğin yeri küçüldüğünden dolayı eskisi gibi çok hareket etmez ama sen günlük 10 defa tekme atıyor mu onu say dedi eğer atmazsa hastaneye gel demişti sbahtan akşama saınca minik yavrumun 10 dan fazla tekmelediğini gördüm endişeni çok iyi anlıyorum o yüzden ama sende sayabilirsin bu şekilde ☺️
Canselugr Zehrabaysan yok ıkı gundur degıl edıyo boyle etsemmı etmesem mı bugun cok durgun sertlestı sımdı
Canselugr Nuronur çok degısıyor dun oynuyor dy sonra bugun setlestırıyo karnmımı cok oynamuyo bundan korkuyorum
Canselugr BabyLover dogum olsa sancı bısey olur dıye dusunuyorum saglıklı bı dogursak bısey ıstemıyorum 💕
Yenianne12 Canselugr ben günlük Kuran’ı Kerim dinletiyorum size de tavsiye ederim onu dinleyince kımıldıyo rahatlıyorum😊