Berna35 Arkadaşlar merhaba Ankara’da yaşıyorum mesleğimden dolayı 15 haftalık gebeyim ama daha tam bir doktor oturtamadım normal doğumu teşvik edecek bir doktor ve hastane önerisi olan var mı acaba
edebianne20 Berna35 çukurambarda Fatma Bolkan’a gidiyorum özel kliniği var ve diğer özel yerlere göre fiyatı da uygun. Kadın çok içten çok ilgili biri tavsiye ederim.
Papatyam06 Berna35 merhaba, liv hospital Başak Güler’e gidiyorum.Kendisi normal doğumdan yana çok iyi bir doktor. İlk doğumumu normal doğum yaptım Başak doktorum sayesinde, şuan 31 haftalık hamileyim Allah kısmet ederse yine normal olucak.
Berna35 Meriwa Etimesgutta oturuyorum şehir hastanesine gidiyorm ama özel de bakmak istiyorum pandemiden dolayı şehir hastanesi ne olur emin değilim çünkü
Meriwa Berna35 a life gitmiştim ben pek sevmedm ama doktordan sanırım ebru hanımı oskar beyi cok öneriyorlardı ben emine hanıma gittim cok memnun kalmamıştım
Ozgebtn Berna35 Batıkent’te Medical Park hastanesi var canım ben Ertan ÖZTÜRK e takipliyim çok memnunum normal doğum yanlısı bir doktor tavsiye ederim
Anneolmayahasret Berna35 a life hospital eryamanda bide lokman hekim var sincanda Sincan drsi irade musagil A life dr alptekin alagoz yada oscar oguten
edebianne20 Berna35 hayır doktorum paket yapmıyor ama bir muayene ücreti 300 lira ve 3 hafta kontrol süresi var yani 3.hafta gittiğinizde tekrar ücret vermiyorsunuz. Normal doğum da koru hastanesinde düşünürseniz 5300. Başka hastanelerle de anlaşması var fiyat değişiyor tabiki artık hangisini tercih ederseniz.
Azize-keles Ben A Life Hospital a Oskar Öğütene gidiyorum gayet memnunum. İlk lokman hekime gitmiştim oradaki doktor bende trombofili olduğunu söylememişti. Oskar hoca test yaptırdı onda çıktı ve iğne kullanıyorum şuan.
Meriwa Miniminikuss ben ankaradan taşındım artık cnm ben duydum metnini doktorun ama benim uygun olduğum saatde doktora randevu yoktu o yüzden 2 kere emine hanıma gittim açıkcası
Aylnslm MehtapAhmet canım ben paket yaptırdım 4.5 5 milyar kadar tuttu ama doktorumdan çok memnunum birde ben riskli gebeyim ilgi alakası çok güzel işinde çok iyi
hulya1406 Berna35 özel olarak koru hastanesinde Hüseyin pehlivan hoca var çok iyi biri.Güleryüzlü.ilk bebeğim düşük olduğu için kürtajımı yaptı.Şuan kendi muaynanesi var ama doğumları Sincan koruda yapıyor yine.Fiyatı da gitmek isteyene uygun.Ben Sincan Başak tıpa giidyordum doğum olmadığı için şehir hastanesine gidiyorum orda da Necati hocayı çok duydum şimdi ona gidicem bakalım.Doğumu orda yapanlar da çok memnun aynı özel gibi dediler.Tavsiye ederim.
Berna35 hulya1406 evet arkadaşım orada yaptı benim normal doğumu çok teşvik ediyor şehir hastanesi bende oraya gidiyorum 15 haftalık olduk doktor bakacağız şehir hastanesinden de