Asli_34 Kızlar çok kararsız kaldık isim konusunda düşündüğümüz isimler- melodi eslina tanem tusem sizce en güzeli hangısı fikrınızı almak isterım 🥰🥰
Meryemsare Asli_34 pek benim tarzım değil ama benim kızımın adı eslem sare olacak İnşAllah belki fikir olur sanada🥰♥️
nil_sugra Asli_34 hiç biri benim tarzım, beğendim isim değil. Ama illa birini seçeceksem tanem olurdu sanırım. Sana hangisi ağır geliyorsa onu koy canım. İsim konusunda kimseyi memnun edemezsin
MehZey Asli_34 ben kamer istiyorum arapça da ay anlamında kullanilir eşim pek istekli değil afra-ayak değmemiş beyaz toprak Asel-bal Ama bizim cinsiyetimiz belli değil ki 🙈bacak bacak üstüne atmıştı eşşek sıpası 😀
Asli_34 MehZey kamer genelde erkek ismi olarak kullanıyor ama 💁♀️ Göstermiyorsa kesın koydur bızımde 5 aylık bellı olmuştu 😍
MehZey elaanurr eşim afrayi çok istiyor ama doktor bı parlaklık var dedi 15. Haftada pipi olabilir ama emin değilim dedi 17+3 olduk 22. Haftayı bekliyoruz ayrıntılı için 😌
MehZey Asli_34 ben kızlarda da duydum bence kızlara daha çok yakışıyor erkekler biraz kalıplı kamer olmuyor kalıpları bozulur ama naif olan her şey kızlarda güzel duruyor 😀
Kubrararr Söylerken zorlanmayacaksanız Melodi kulağa daha hoş geliyor sanki 😄 Biz kızımızın ismini Defne Alice koyacağız ♥️
AmineFerahmoms Benim de pek tarzım değil ama içlerinden daha naif olanı Tanem gibi 🐣🥰 benim prensesimin adı Amine Ferah olacak nasipse 🙏☺️