Kubrasnyrt 22+3 haftalik hamileyim bebegim cok hareketli surekli oynuyor sizler gunde kac kez hissediyorsunuz ve ne sekilde hissediyorsunuz ?
Ebrdef Kubrasnyrt 21+6 kız bebek benimki canımı yakacak derecede sert vuruyor 😃 dışarıdan çok net belli artık
ikizannesii06 Kubrasnyrt haftamız aynı ama ben damar atması gibi hissediyorum ara ara çok minik 😭 inşallah bi sorun yoktur 🙇🏻♀️
Seymacvk Ben de 22+1im benimde öyle, tekme yiyip duruyorum bu gidişle son zamanlarda acıdan kıvrandıracaklar bizi
Kubrasnyrt Seymacvk bende ayni canim surekli tekme atiyor hic durmuyor galiba karnim iyice buyudugunde daha cok hareketli olacak galiba erkek benim bebegim senin bebeginin cinsiyeti ne canim ?
Seymacvk Kubrasnyrt Benimki de erkek, dışardan tekmelediği belli oluyor hatta bazen 😀 yattığımda yada otururken çok hissediyorum
Kubrasnyrt Seymacvk bende ayni canim otururken ve yatarken daha cok oynuyor :) yaramaz olacak belli ki bide inatci babasi elini koydugunda hic hareket etmiyor elini çekince basliyor bir turlu hissedemedi 😊
Seymacvk Kubrasnyrt Aynen bizde de öyle tam hareketlendiğinde eşimin elini koyuyorum karnıma bu sefer çıt çıkmıyor 😃 şimdiden böylelerse zaten ileriyi düşünemiyorum
Kubrasnyrt Ebrdef benimki yavas yavas disaridan belli oluyor ama hic durmadan surekli kipirti halinde tekmeleme halinde hic uyumuyor bu cocuk diyorum artik 🤣
Kubrasnyrt ikizannesii06 yoktur canim merak etme her bebek bir olmuyor seninkide hareketlenir 1 2 haftaya 😙