HandeNur22 Kızlar iki gün önce sezeryanla doğum yaptım ayağa kalkabiliyorum yürüyebiliyorum az bi ağrım oluyor sadece bazen. Ama korkuyorum dikişlerim ya patlarsa diye nelere dikkat etmeliyim dikiş hemen patlarımı bide bebeğimi yatarak emziriuorum oturarak emzirmek zarar verir mi kaldırma çocuğu diyorlar hep çevreden bense biran önce kucaklamak istiyorum 😔😔😔
Piyenses1111 HandeNur22 kaldır çocuğunu tabiki otur emzir korkma cnm okdar dan dikiş patlamaz merak etme 🤗
Inci20192021 HandeNur22 emzirme yastiklari var ondan al daha kolay oluyo destekli oldugu icin. Agir kaldirma. Yavas yavas yürüyüsler yap dikis yerin daha cabuk iyilessin diye. Yardim eden biri varsa sen 1 hafta birsey yapma tek kendine ve cocuguna bak. Sezeryandan sonra birinin yardimina ihtiyaciniz oluyor cünkü.
Inci20192021 HandeNur22 bebeginizi ilk zaman egilip kendiniz almayin hep biri kucaginiza versin. Ilk 1-2 haftadan sonra yavas yavas kendiniz almaya baslarsiniz.
Cileklipasta HandeNur22 bebeğinizi kucaklayın tabii ki o kadar da değil. Ani hareketlerden kaçının, oturup kalkarken kendinizi kasmayın, ağır bir şey kaldırmayın, yukarılara uzanmayın yeterli. Bebeğinizin sizin sıcaklığınıza kokunuza ihtiyacı var.
Zeynepgnc HandeNur22 bende sezeryanla ameliyat oldum kendini rahat bırak bişey olmaz dikişlerin patlamaz canım bebişini kucagında emzirirken ağrın olmuyorsa emdirebilirsin
dorukhan_nehirada_moms HandeNur22 hic bisi olmuo cnm dikis olr kolay patlamio korkma bn sezeryandan ciktim kendime geldim bebegimi kucagima bibaldim hep kucagimdaydi gezdirdim oturup emzirmeye calistim emmedi tabi o ayri bnm bi ucu acilmisti oda kendimi cok zorladigim ve cok strese soktugum icin oda 2 e gune kapandi ztn ole balik agzi gibi bi acilma olmuo korkma tabikide bebegini alabilirsin kucagina bn 5 gun snr kontrole gtttigimde dr korseni tak demisti ole hemen patlayan bisey olsa korkseni tak demezdi herhalde
Zeynepsa HandeNur22 ne alaka kucağında emzir tabiki.Emzirme danışmanım da kucağımda emzir demişti.Dikişler hemen patlamaz tabiki ama ağır kaldırma bir yerlere uzanma