Burcu_ergn Hiç tüt kıl yokken bir anda her tarafım çoğalmaya başladı sizde aldırmalı mıyım Doğumdan sonra alıdırıp da daha çok çıkan oldu mu
ecembugra53 Burcu_ergn canım hamileyken tüylenme olur dıgumdan sonra kendiliğinden dökülüyor şakın dokunma
mina_mom Burcu_ergn canım normal bence benimde oldu hafiften ve aralarında siyah uzun kalın killar da vardı şuan 38 haftaligim kendiliginden kopluyorlar tutuyorum elimde kaliyo kıllar hiç elleme bence geçiciymiş ☺️😁
Berra20 Burcu_ergn onlar gecici kuzu . Dert etme . Dert edecgn en son seyler olmali bunlar… dogum sonrasi bi agda yaptr sonra geri cikmaz buyuk ihtmal
Esin84 Bi benim geçmedi demek ki 😁 ilk iki hamilelikte sür badem yağını üstüne sıva zeytinyağını iyice arttılar ve dökülmediler çatlamadım şükür ama alıyorum tüyleri mecburen
DaisyMom Burcu_ergn benim gobegimde de çok artmisti ilk dogumumdan 2 yil gecti hala daha var o yuzden aliyorum ama oyle cok sorun etmiyorum hemen aliniyor zaten
Hilalyusuf Burcu_ergn benim karın kısmım bide bağrım aşırı tüylenme oldu hatta eşim dalga geçiyor permatik alayim mi diye 😂😂😂 hiç dokunmicam doğumdan sonra dökülüyormuş
Mervenur_kcbs Burcu_ergn ben 30 haftalığım ve aşırı yoğunlaştı alma diende çok oldu ama öyle böyle değil çok var dı aldım başından beri alıyorum 2-3 hafta geçmedenwhemen çıkıyor yaaa😶
Sedolili Kızlar tuyleri alınca sivilce cikiyo mu ben de alıyorum ama sivilce olusuyo ve daha kötü görünüyo acaba yanlış yöne mi alıyorum 🤔
Gulerdem Burcu_ergn bendede var ağda için kuaföre gidince orayı da aldırıyorum mecbur çok kötü duruyo çünkü 😒🤷♀️