Adosum_34 Merhaba 9 haftalık gebeyim kahverengi akıntım oluyor yaşayan var mı bazen az geliyor bazen çok geliyor
Mina01 Adosum_34 doktora gidin kanama alanı olabilir düşük tehlikesi olarak geçiyor 12.haftada benimde vardı ve beni bayağı zorladı geçmiş olsun bol su için dikkat edin doktoru ihmal etmeyin
1Nihal Adosum_34 bebeğiniz hayırlı olsun sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah🙏 bende 8+5 günlük hamileyim benimde 4-5 haftalikken oldu kese ile rahim arasinda kanama alanım varmış. İğne ve ilaç kullandım çok şükür geçti. Bence bi doktorunuza danışın.
Kesosmom Mina01 bende 13. Haftadayım bu haft başladı benimde doktor bi kanama alanı göremedi bende sebebini bir türlü anlamıyorum çok sıkıcı bi durum 😏
Mina01 Kesosmom canim kendini yorma doktorum bana ilişkiyi yasaklamisti sana ne dediler çok şükür benim bitti ben şuan 19 haftalık olduk şükür
Kesosmom Mina01 rahimde bi kanama alanı görmedi 16. Haftaya kadar devam eder eski kanı atıyorsun dedi taze canlı kan olmadığı müddet korkma dedi canım
Adosum_34 Kesosmom peki içim bi nebze olsa rahatladım tekrardan doktora gitmem gerekiyor tam net bi bilgi almak için