fatmaozdemir1 Kontrolden geliyorum. 14 haftalık oldum biraz kilolu hamile kaldığım için ve zaten önceden olan göbeğim yüzünden bir tahminde bulunamadı benim gibi olan varmı😏
Gamzemesee fatmaozdemir1 kac kilosunz acaba son 5 haftadr benimde cocugu adama akilli goremyo ultrasnda fotograf falanda vermyoda
Uykulugebe fatmaozdemir1 ben 16 haftalıkken gittim en son 49 kiloyum benim de daha cinsiyet belli değil bebek bacaklarini kıstı açmadı
Fyzarsln fatmaozdemir1 evet canım benimde ilk görememişti. Karın yağlarım vardı. Doktorda sanki perde arkasından bakıyorum bebeğine dedi. Biraz daha bekle. Büyüdükçe herşey netleşiyor
1prensesgeliyor Bende ilk defa duyuyorum sizin kilonuzla bebegin cinsiyetinin ne alakasi varki. Brn olsam direk doktoru degistiririm. Baska doktora git canim.
Gamzemesee 1prensesgeliyor doktorla alakali olan bi durum degl karin yagndan dolayi bebegi ultrasnda goremiyo hal boyle olunca bebegi neye gore yorumlucak cinsiyetini
zynb_ozkn 1prensesgeliyor bende ilk hamşle kaldığımda kiloluydum bebeği biraz geç gördük doktorum karın yağlarından dolayı dedi ama şimdi 13. haftada 7 kilo verdim sıkıntı olmuyor
Mucizeninannesi1 Gamzemesee hayatım da ilk defa duyuyorum tanıdığım çok kilolu insan var hiç böyle bişey duymadım
Gamzemesee Mucizeninannesi1 herkes ozele gitmiyo yalnz devlet ultrason makinelerinin kaliteside bir olunca .ben 5 haftadr bu yuzden fotograf alamiyorum ve 5 haftadr cinsiyete bisey demiyo sirf bu yuzden ozele gitcem
Bir_zerre Gamzemesee Özele gitsenizde aynı durumla karşılaşabilirsiniz. Bir arkadaşım sırf bu karın yağı yüzünden uzunca süre yüzünü göremedi bebeğin kaliteli bir özele gitmesine rağmen