Merveyunus31 Berra20 aynı haftadayız bende de var canım basimdan beri ama son haftalarda daha da arttı bacak ve dizlerimin ağrısından ağlıyorum bile.. Allahım kolay getirsin bebek ağırlaşıyor diye belimize bagajlarımıza vuruyormuş ağrısı
Tatlipapatya Berra20 ben de 37+5 im.Bir haftadır yogun bır sekılde bel agrısı,kasık ve sırt agrısı oluyor.Normal dendı.Doguma hazırlanıyor vücut.
Merveege Berra20 benimde 37+4 kendim 38 de sezeryan istiyorum adet ağrısı gibi ağrı ve bel ağrısı çok fazla ama çatıda falan bişey çıkmadı.
M-E-D Berra20 belden kasıklara doğru gelen bi ağrıysa evet doğum başlamak üzere diyebiliriz ama sadece bel ağrısıysa yorgunluktan olabilir
Berra20 Merveyunus31 37 +3 teym . Ha bugun ha yarin bekliym biraz fazla da stres yapiym sanirm. On dk ayakta duramiym
Berra20 Tatlipapatya saglicakla alalim insallah . En korktugum suyum gelir de bilememm dye uykumda fln
Yasmiiinn Berra20 ayy buna benimde hep aklım takılıyor çok korkuyorum bende 37+4 um geceleri yatamıyorum ağrılarımdan dolayı adet ağrısı gibi bı ağrı ödem de baya oluştu ne sürekli oturebiliyorum ne de sürekli ayakta durabiliyorum zaten sıcaklar çok fazla zorluyor rabbim yar ve yardımcınız olsun🤲❤️
Cerenn06 Berra20 Dün doktorum söyledi eğer dinlendiğiniz de geçmeyen bir ağrı olursa, birde karında uzun süre sertleşme olursa Doğum belirtisidir dedi yani 10 dk da gelen ve 1 saat süren sertleşme olurmuş bunu ilk defa duydum bende
Tbusraaa Berra20 Bende 37+4 sağ bacağım çok ağrıyor kilitleniyor resmen yürüyemiyorum bazen yatakta dönemiyorum ağrısından 😞 Sağlıkla gelsinler inşallah en yakın zamanda 🤲🏻💜