gmze51 Hamilelikte hangi ürünleri kullandınız tüğ dökücü krem sprey veya başka bir şey kolay bi yöntem önerir misiniz son zamanlarda zor oluyor
Ervasevgi gmze51 valla şuan kolayına hangisi geliyorsa onu kullan doğumdan sonra tekrar düzene sokarsın kuaför bu zamanda bence riskli tüy dökücü sprey kullan ağda zaten zor oluyor karnın büyüyünce
Hanifee1273 Meryemsare evet çok güzel ve temiz yapıyor ama ben altımı artık eldivenle alamıyorum 38.hafta . Alamayınca jilet vurdum pişmanım alerji yaptı hep kızardı tahriş oldu . Sen eldivenle nasıl yaptın genital bölgeni
Elifdoan gmze51 tüy dökücü krem çok riskli canım hiç bir doktor tavsiye etmiyor. Evde yapacaksan jilet malesef
Elifdoan gmze51 doktoruna sor da kullan bence kimyasal çünkü, vajinadan içeri kaçma durumunda neler yaşayacağını bilemeyiz
gmze51 Elifdoan son haftalarda zararı olmaz diye yazıyor ama doktora sormak lazım tabi hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah son zamanlar geçmiyor
Meryemsare genç kizligimdan beri kullandığım için çok az ve inceldiğinden zorlanmadim pek ayna yardımı ve flaşla yaptım ♥️🥰