Canzuuu Merhaba arkadaslar, 36 haftalik hamileyim, bebegimin kilosu 2 hafta geriden geliyor, kilo almasi icin ne yapmalıyım? Yardimlarinizi rica ederim:)
Tstnptt Canzuuu kaşar muz yumurta bide çerez cnmm baya etki ediyor 1 hafta dene farkı göreceksin inşallah
_Semtember_ Canzuuu kesinlikle dondurmaaaa. 2 hafta önce 1700 gr olan bebek dün 2600 gramdı. Daha 33 haftalık hamileyim. Doktor, kilosu biraz fazla dondurma yeme dedi 😂
GulcanYvz Canzuuu 2yumurta 2 ceviz çerezler kaşar 3 bardak süt 2 kase yoğurt bir öğünde kıyma kavurdum yedim öyle toparladık biz canım sende dene özellikle süt yoğurttan sonra baya düzeldi
Canzuuu _Semtember_ dondurmayı hic duymamistim canim deneyeyim bakayim inşallah işe yarar cok teşekkür ederim:)
Gonca2535 Canzuuu dondurma şekeri kilo aldırmıştır muhtemel siz yumurta yoğurt süt meyveli alımınızı arttırın alacaksa sağlıklı şeylerle alsın
_Semtember_ Meryemsare farketmiyo ben her çeşit yedim 😂 doktorun kendisi demişti zaten dondurma kilo yapar diye. Denemelisin 😊
_Semtember_ Meryemsare he bide 1 tane muz, yarım tatlı kaşığından bile az bal, biraz fındık, 1 bardak süt blenderdan geçir. O da çok iyi 😊
Canzuuu GulcanYvz cerez aliyorum ilk isim:) cok teşekkür ederim canim insallah sag salim kucagimiza aliriz🤗
ecembugra53 Canzuuu canım muz kaşarpeyniri kuru kayısı kuru yemiş ceviz badem Fındık fıstık maden suyu dondurma 😍😍 bunları tüket
Periana Canzuuu benimde erken doğum riskim vardı bebeğin kilosuda düşüktü ne varsa yedim yedim yedim. En iyi gelenler; somon balığı ızgara ( haftada 2 gün ) günde yarım litre süt içtim ( Laktozsuz ) gaz olmadı 2 kase yoğurt yedim 5 ceviz mutlaka yedim yumurta evet kokuyor ama tereyağlı peynirli omlet gibi yapıp yedim 2 adet köfte ya da kırmızı et ve semizotu tükettim bol bol kahvaltıda az ekmek bol peynir ama baya bol yedim (Eski Kaşar önemli) anlayacağın 3 kişilik bir ailenin 2 haftalık erzağını 1 haftada tükettim 😅 sonuç ben kilo almadım ama bebek bir anda 500-550 gr aldı 💛👍🏻 Dondurmayı duymadım ama çok sağlıklı bi kilo alır mı bebek için bilmiyorum. Sen yine de protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen.
Canzuuu Periana cok teşekkür ederim ne güzel aciklamissin:) insallah benim bebegim de alir insan korkuyo dusuk olucak diye gerçi sagligi yerinde olsun ama iste :))) ben 18 kilo aldim suana kadar bebek aliyo saniyodum meger hepsi banaymis😄 tavsiyelerine uymaya çalışacağım canim cok teşekkürler ♥️
_Semtember_ Zahideuras detaylı ultrasonunda falan hiç bi sağlık sorunu çıkmadı çok şükür. Sadece dün karin çevresi çok çok az geniş artık dondurma yeme dedi. 😊