Aysn6767 Annesi34 ben daha 9haftalık oldugum icin sabrediyorum. 12. Haftaya kadar önermiyorlar çok zorlanıyorum ama insallah zaman akıp gider
Annesi34 Aysn6767 evet canım ama şuan benim kullandığım en düşük doz doktorum emzirirken bile kullanabilirsin demişti Allah yardımcın olsun
Ikra21 derinozkaya arkadaşım sığla yağı var sadece mugla ilçelerinde oluşan bunu kullandım çok fayda etti ve akrabalarımda kullanıp bana dua eden çok oldu
Esra2580 Tgbab ilaç hiç bir işe yaramıyor hatta bazı doktorlar ilaç bile vermek istemiyor en iyisi terapi almak , 1 yıl ilaç kullandım sersemlik uyku beynim aptal gibiydi artık bırakınca daha iyi hissettim kendimi tabi doktora söyleyerek biraktim
Esra2580 derinozkaya canım ilaç kullanma terapi al ben ilaç kullandım hiç bi işe yaramadı doktoruma soylerek bıraktım 2 yıl olucak
Drk_zeynep3333 derinozkaya canım inan çokta iyi bakacaksın ona dokunmaya bile kiyamayacaksin evlat o bambaşka bir şey bende anksiyete hastasıyım aynı şeyleri düşündüm ama gördükten sonra acaba nr zman eve gelecekte görecem kucaklayacam diye sevcem diye düşünüyorum. Anksiyete zor bir durum ama bak inan bu pandemi döneminde gidiyorum ya diyorum acaba koronamiyim dokunsam bulaşır mı Diye diye kendimi bitiriyorum ama inan hepsi boş sen bi gör onu kimsenin dokunmasını bile istemiceksin bırak zarar vermeyi düşünmeyi. Doğum yapinca bana dönersin:) ben süt sağıp gönderiyorum ya süt makinasını bile defalarca yıkıyorum mikrop kapmasin diye. Demek istedigim senin yaşadığın her şeyi bire bir yaşadım.
Drk_zeynep3333 Bu arada bebegim erken dogum yaptığım için küvezde. Dua edin biran önce gelsin yanima kucağıma alayım