Azracan egeninincisii maşallah sağlıkla al kucağına inşallah aynen canım yok sağlıklı olsunlarda gerisi gelir inşallah 😘🥰
Azracan EbrarBilgem çok şükür sağlığı yerinde olsun bebişlerimizin gerisi boş canım sağlıkla al kucağına inşallah 😘🥰
EbrarBilgem Azracan aminn cümlemiz inşallah canım tabi çok şükür sağlıklı kiloyu da yavaş yavaş alır napalım 🙂
Cerenn06 Azracan Biran da kilo alabiliyorlar beslenmenize dikkat ederseniz ben 30. Haftamda gitmiştim 1600 dedi dün gittim 35. Haftamda 3100 dedi bu kadar kısa zamanda aldığı kilo beni çok şaşırttı bizde bir hafta önde gidiyormuşuz biraz iri bir Bebek dedi ve diyet önerdi Doğum kolay olsun diye 😆
Azracan Cerenn06 maşallah Süphanallah evet canım ama benim şeker çok yüksek olduğu için çoğu şeyi tüketemiyorum sağlıklı olsunlarda gerisi boş canım sağlıkla al kucağına inşallah 😘🥰
Cerenn06 Azracan Amin canım cümlemiz inşallah bende kaşar peynir tüketiyorum o yarıyor baya size de tavsiye ederim hem şekerinize de zararı olmaz kahvaltı da yiyebilirsiniz :)
DamlaNur29 Azracan canım şekerin var ama doktor sana diyetisyen yani neler yazdı mesela ben hergün 2 tüm ceviz süt içerim fiks yani meyve yerim et sürekli olmasadaa tavuk yumurta yerim yani saglıklı beslenerek kilo alıyor bebek muz yiyemezsin şkerden dolayı ama kaşar peyniri ile süt yumurta bunlar işe yarıyor
d190516 Azracan amiin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza ❤️Bende en son 30 haftalıkken gittim 2 hafta sonra Çağırdı da gidemedim bayramdan sonraya kaldı yarın 33+2 işte 🤰4 kilo doğurmak benim harcım değil ya maalesef 🤦♀️😄ilkinde şöyle böyle doğurduk da
Birhemsire_anne Azracan aaa aynı gündeyiz maşallah🙈 bizimde bebişimiz 33 haftalıkken 2.200 dü 43 cm di 34 üz pzar günü gidicez tekrar
Cerenn06 Zahideuras Kaşar peynirine ağırlık verdim herşeyi yiyemiyorum midem çok yanıyor o yüzden dikkat ediyorum meyve tüketiyorum muz, haşlanmış yumurta, çiğ badem, ceviz bunlarda çok faydalı
Fatmagzl33 Azracan 31 haftalığız 3 gün önce kontrolde 1780 gr dı 1 hafta öndeyiz bakalım bi dahaki kontrolde nasıl olacak